Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β' 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β' 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο ματς της ΑΕΚ Β' με τον Λεβαδειακό για την 6η αγωνιστική της Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ επιστρέφει στη δράση έπειτα από τρεις εβδομάδες χωρίς ματς αντιμετωπίζοντας στη Λειβαδιά τον αήττητο Λεβαδειακό για την 6η αγωνιστική του προγράμματος, του Α’ (βόρειου) ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ένα δύσκολο τεστ για την ομάδα του Νίκου Κούστα απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Λεβαδειακό. Στο τελευταίο της επίσημο ματς η ΑΕΚ Β’ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Νίκο Κούστα ενώ ως είθισται δεν ανακοίνωσε αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Από την άλλη ο Λεβαδειακός του Νίκου Νιόπλια έχει στην αποστολή 21 παίχτες. Ξεχωρίζει το όνομα του Νάντρεϊ Νταγκό, του 26χρονου, μεσο-επιθετικού, ο οποίος έπαιζε στον Παναιτωλικό και αποκτήθηκε το καλοκαίρι και ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή των Βοιωτών. Επιστρέφει, δε, ο αρχηγός της ομάδας, Αλφρέντο Αντόνιο Μεχία, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Την αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» θα διευθύνει ο Καλαντζής του συνδέσμου Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Παγουρτζή του συνδέσμου Πειραιά και Αραβίδη του συνδέσμου Αθηνών, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Παπακωνσταντίνου του συνδέσμου Φθιώτιδας.

LIVE το Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β’

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X