Πειρατές του ονείρου: «ΑΕΚ σύντριψε το χαλιφάτο του Βορρά»

Πειρατές του ονείρου: «ΑΕΚ σύντριψε το χαλιφάτο του Βορρά»
Photo Credits: INTIME

Οι πειρατικές αιχμές πριν το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ! ΑΕΚΑΡΑ κάνε σκόνη το επίδοξο χαλιφάτο του βορρά. «Κόψ’ του το βήχα» και βύθισέ το ξανά στην… παραδοσιακή ανυπαρξία του. Τη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια ο μΠΑΟΚ θα πρέπει να ισοπεδωθεί (αγωνιστικά) από την Α.Ε.Κ. Αφενός διότι πάμε φουλ για Τίτλο και αφετέρου γιατί παραμένουν (ακόμη) ανεξόφλητοι κάποιοι εναπομείναντες «λογαριασμοί χρόνων»…

✓ Α.Ε.Κ ΘΥΜΗΣΟΥ τι έχεις υποστεί από τους… «μάου-μάου»! Τις κλοπές, τους τραμπουκισμούς, τη ζουγκλοειδή συμπεριφορά, τις ελεεινές συκοφαντίες, το αρρωστημένο μένος απέναντί μας, και όλα όσα έχει βιώσει η Ομάδα μας από τα υποτιθέμενα “ξαδέρφια” που εντέλει δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από τα πραγματικά ξαδέρφια τους – τούς νότιους… ομόσταβλούς τους. Α.Ε.Κ θυμήσου και… ξηγήσου!!!

ΝΑΕ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ! Κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ, διαχρονική Έπαλξη της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, Αετοφωλιά του Δικέφαλου, Παλάτι της Προσφυγιάς, Ηφαίστειο του Ενωσίτικου Λαού, Πυρηνικό Όπλο της Ομάδας! Για ώρες θα μπορούσαμε να περιγράφουμε το ΝΑΟ μας! Έως ότου εξαντληθούν όλες οι λέξεις της ελληνικής γλώσσας! Α.Ε.Κ σ’ αγαπώ – Ναέ μου σε λατρεύω!!!

✓ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ… Απαιτείται τεράστια προσοχή όσον αφορά την Έδρα μας. Δεν πρέπει να τη στερηθούμε στιγμή, ούτε για ένα λεπτό! Θα το επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά χωρίς να κουραστούμε ώσπου να γίνει απολύτως κατανοητό και στον τελευταίο ενωσίτη. ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ, τη Ν. Φιλαδέλφεια και τα μάτια μας! Αυτή θα μας φέρει το νέο Νταμπλ και ο νοών νοείτω!

✓ ΣΦΑΓΗ !!! Στη Γαλλία βιώσαμε μία από τις μεγαλύτερες σφαγές της Α.Ε.Κ. Ανεξαρτήτως των δικών μας λαθών (που δεν τα αρνούμαστε αφού άλλωστε υπήρξαν) – η διαιτησία ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο διότι επέβαλλε ένα πλαστό αποτέλεσμα στον αγώνα! Η ευρωπαϊκή “παράγκα” μάς πέρασε  κανονικό χειρουργείο με τα 2 “μούφα γκολ” που κατοχύρωσε υπέρ των Γάλλων. Το ένα που έπρεπε να ακυρωθεί λόγω του επιθετικού φάουλ που προηγήθηκε πάνω στον Βίντα και το άλλο που προήλθε από πέτσινο πέναλντι. Αλλά και γενικότερα : την ίδια ώρα που τις φάσεις της Α.Ε.Κ τις υπολόγιζαν με το υποδεκάμετρο, των Γάλλων τις μετρούσαν με το…. στρέμμα. Αυτή είναι η ψευτοδικαιοσύνη της αμαρτωλής ΟΥΕΦΑ που σε άλλους διυλίζει τον κώνωπα και σε άλλους καταπίνει την κάμηλον. Α.Ε.Κ λάβε, επιτέλους, τα μέτρα σου. Δεν πάει άλλο!!!

✓ Ο ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!! Εκπληκτική ατμόσφαιρα στη Μασσαλία με τους οπαδούς της Α.Ε.Κ και της Μαρσέιγ να δίνουν από κοινού ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ οπαδικής φιλίας εντός και εκτός γηπέδου! Μοναδικές φοβερές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες όλων μας! Ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα υποκλίθηκε με θαυμασμό σε αυτή την αξεπέραστη σε ήθος και ποιότητα εικόνα (και αντίληψη) που τιμά το συνδεσμιακό κίνημα. Ανάλογη συνέχεια θα έχουμε ΚΑΙ στην Αθήνα. Γιατί, οι οπαδοί, όταν θέλουμε, μπορούμε!

✓ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ. Άπειρες φορές ο κόσμος της Α.Ε.Κ έχει υποστεί, αδίκως, απάνθρωπες συμπεριφορές εκ μέρους των κρατικών κατασταλτικών μηχανισμών. Τι να πρωτοπούμε : την αλόγιστη χρήση των χημικών δηλητηρίων μέσα στο πλήθος μεταξύ των οποίων βρίσκονται ηλικιωμένοι, οικογένειες με μικρά παιδιά και ευπαθείς συνάνθρωποί μας;; Το αδιάκριτο ξύλο και τους τραμπουκισμούς ακόμη και σε γυναίκες;; Και στην Τρίπολη είχαμε τέτοιου είδους “παρατράγουδα”. Κάπου όμως πρέπει να μπει ένα φρένο. Η “επίσημη Α.Ε.Κ” οφείλει να παρέμβει δραστικά για να προστατέψει τον κόσμο μας που κυριολεκτικά ώρες-ώρες “βράζει” από αγανάκτηση.

✓ ΟΙ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤ-ΑΙΩΝΙΩΝ. Τα τσουγκρίσανε μεν αλλά μην περιμένετε ότι θα τα σπάσουν κιόλας! Προσωρινά νάζια είν’ αυτά. Δεν χαλάνε οι παλιές αγάπες για μια… κροτιδούλα! Κουτσά στραβά, αργά ή γρήγορα, η πρασινοκόκκινη λυκοφιλία θα αποκατασταθεί εξαιτίας του κοινού μεγάλου εχθρού τους, δηλαδή της Α.Ε.Κ η οποία τους χαλάει τη σούπα και καταφέρνει καίρια πλήγματα στο σάπιο βρωμοσύστημα που είχαν οικοδομήσει χρόνια, πότε ο ένας, πότε ο άλλος και πότε και οι δυο μαζί!

✓ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ : Όταν ο Λαός μας είπε το αληθινό, το μεγάλο ΟΧΙ στο φασισμό. Αντί άλλου σχολίου, γι’ αυτή την Ιστορική Ημέρα για την πατρίδα μας, παραθέτουμε τους στίχους του αείμνηστου Χάρη Σακελλαρίου από το περίφημο μαθητικό αναγνωστικό “Ελεύθερη Ελλάδα” της ΠΕΕΑ – “Κυβέρνησης του Βουνού” (έκδοση 1944) : “Μια σπιθαμή/από το χώμα αυτό δεν δίνω/την λευτεριά μου δεν πουλώ/και σκλάβος δεν θα γίνω/ΟΧΙ φωνάζω στον εχθρό/κι ορθώνομαι λιοντάρι/τη λευτεριά μου όποιος μπορεί/ας έρθει να την πάρει./Στα χέρια μου τα ελεύθερα/το πιο παλιό ντουφέκι/γίνεται για το δίκιο μου/βροντή κι αστροπελέκι.”

✓ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ θα παραμείνεις ΑΘΑΝΑΤΟΣ στην καρδιά και την ψυχή του Ενωσίτικου Λαού. Για όλους εμάς αποτελείς αειθαλές ΣΥΜΒΟΛΟ λεβεντιάς, παλικαροσύνης και αντιφασιστικής οπαδικής μνήμης!
 
✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το Club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

Πειρατές του ονείρου: «ΑΕΚ σύντριψε το χαλιφάτο του Βορρά»

*CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Μαχητική παρουσία είχε το Κιτρινόμαυρο Πειρατικό εντός και εκτός Ελλάδας. Από την Τρίπολη μέχρι τη Μασσαλία, τα αδέρφια μας επιτέλεσαν, και από τη δική τους πλευρά, το καθήκον τους δηλώνοντας παρόν στο πλευρό της ΑΕΚΑΡΑΣ. Πάντα έτσι!

* ΑΕΚτζήδες και Μαρσεγέζοι ορίτζιναλ κολλητάρια. Όχι σαν τους άλλους τους γιαλαντζί που για μία κροτίδα χαλάνε τις φιλίες.

* Χρόνια πολλά στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την ονομαστική του εορτή. “Τίγρη” σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, ακμαίος και πρωτοπόρος στυλοβάτης στο μεγαλείο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως!

* Εορταστικές ευχές και στους δικούς μας Πειρατές: “Μαρκήσιο”, “Σομαλό”, “Μπυραρία”, “Άραβα”, “Δημολιό”, “Κελ”, “Κούσπα”, “Δισκέτα”, “Τζιμ”, “Γκίσκο” και σε όσους άθελά μας παραλείπουμε. Αδέρφια να είστε πάντα γεροί και μάχιμοι στις Επάλξεις της Α.Ε.Κ και του Πειρατικού!

* Γειά σου ρε αλάνι Μοχαμαντί. “Αρρωστάκι”!!

* “Δεν γίνεται να μην ανήκεις πουθενά/γύρω σου γκρεμισμένα σπίτια, ερείπια, προσφυγιά, θάνατος/το μαύρο και το κόκκινο των δαιμόνων στα δείχνει όλα/άνοιξε τα μάτια/δες το δηλητήριο που δίνεις και συ στο στόμα των μικρών παιδιών!” (στίχοι: Γιώργος Ηρακλέους)

* «Τη λέξη πίεση στο ποδόσφαιρο πρέπει να τη χρησιμοποιούμε λιγότερο όσο στον κόσμο υπάρχουν πόλεμοι» (Ματίας Αλμέιδα)

* Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι με την Παλαιστίνη!

* Τελικά αυτό το λεγόμενο “no politica” μήπως συμφέρει αυτούς που παράγουν πολιτικές εις βάρος μας;;;

* Με σύμμαχο το φοβερό λαό της η ΑΕΚΑΡΑ πήρε “αέρα”, με 3-0, την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη. Ομάδα και Κόσμος, καθένας από το δικό του μετερίζι, οδήγησαν την Α.Ε.Κ στην επιτυχία και πλησίον της κορυφής στη βαθμολογία.

* Ηγέτης της Αντίστασης της Βόρειας Ελλάδας δήλωσε ο τρελο-Λουτσέσκου. Δεν είπε ψέματα. Τον είδαμε με το αμπέχωνο και το μάνλιχερ οχυρωμένο στον Λευκό Πύργο να καρτεράει τον οχτρό!

* Εκείνος ο… ακατανόμαστος, με ποιον θα πανηγυρίσει στα γκολ, με εμάς ή με τα ορκ;;;

* Όσες φορές και να συναντήσουμε το Νίκο Πανταζή η χαρά μας είναι πάντα ίδια και απαράλλαχτη. Ένας σπουδαίος ΑΕΚτζής, βέρος, γνήσιος ως το μεδούλι, που πάντοτε έχει να μας πει ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα για την Ομάδα που τόσο πιστά υπηρέτησε και τόσο παθιασμένα λατρεύει!

* “Χούλιο”, “Σλίσκο”, “Μητσάρας”, “Ίλιτς”, “Ρόκερ”, “Δερματοστίχτης”, κράτησαν ψηλά τη σημαία του Πειρατικού. Μπράβο ρε αλάνια!

* “Ποιος- ποιος-ποιος, ο Μαύρος ο Θεός”!!! Τα αληθινά ινδάλματα έχουν και όνομα και ιδιότητα!

* Διαβάζουμε ανελλιπώς και τον Σ. Τσιγκιρίδη. Σωφρόνη όρμα, κάνε τους αλλοθρήσκους ρόμπα!

* Όταν ο προσωπικός εγωισμός ξεπερνά τα όρια και αγγίζει πλέον τη νοσηρότητα, όταν η ξέφρενη εγωπάθεια της αφεντομουτσούνας μας υπερβαίνει την ομάδα και το συλλογικό καλό, ε, τότε ακολουθεί η μπαρουφολογία που… σπάει όλα τα κοντέρ. Έτσι μπετόβλακα;;;

* Με σθένος και αποφασιστικότητα η Ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚΑΡΑΣ πέτυχε μία σημαντική Ευρωπαϊκή Νίκη απέναντι στην ελβετική Κρίενς, παρά τις φοβερές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει με το θέμα της έδρας. Εύγε μαγκες, συνεχίστε δυνατά!!!

* Μόνη πρώτη η Μπασκετική Βασίλισσα στον Όμιλό της στο BCL μετά την ψυχωμένη νίκη της μέσα στη Σαρδηνία.

* Βιβλιοπρόταση : “Μια ομάδα στον κόσμο αγαπώ”, του Γεράσιμου Γασπαρινάτου. Για μικρά και μεγάλα παιδιά που εκστασιάζονται από το μεγαλείο της Α.Ε.Κ. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε κάθε ενωσίτικη οικογένεια!

* Α.Ε.Κ σημαίνει Ανθρωπιά, είμαστε αλληλέγγυοι με την Προσφυγιά!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X