ΑΕΚ: Επίσκεψη των υπευθύνων των ακαδημιών στην Α.Π. Σούδας (ΦΩΤΟ & VIDEO)

ΑΕΚ: Επίσκεψη των υπευθύνων των ακαδημιών στην Α.Π. Σούδας (ΦΩΤΟ & VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για ακόμα μία χρόνια οι υπεύθυνοι ακαδημιών της ΑΕΚ βρέθηκαν στο γήπεδο της Σούδας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Α.Π. Σούδας πραγματοποίησε το ετήσιο ραντεβού της, στο γήπεδο της περιοχής.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Τασουνίδης ο οποίος είναι προπονητής της Κ17 της ΑΕΚ βρέθηκε το τελευταίο διήμερο στις εγκαταστάσεις της Σούδας προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών,  αλλά και να μεταλαμπαδεύσει την τεχνογνωσία της Ένωσης στον συνεργαζόμενο σύλλογο της Α.Π. Σούδας. Παράλληλα δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από διάφορα τμήματα της Ακαδημίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ο Πέτρος Τασουνίδης όντας προπονητής της Κ-17 έχει υπό τις οδηγίες του και ένα παιδί που μεταπήδησε από την Σούδα στην ΑΕΚ,  τον Γιάννη Δασκαλόπουλο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο sportcaster.gr για την επίσκεψη του και εξήρε τους ανθρώπους της Α.Π. Σούδας.

Ικανοποιημένος από την συνεργασία του με την ΑΕΚ εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της Α.Π. Σούδας Μιχάλης Τσουπάκης ο οποίος στάθηκε και στα παιδιά τα οποία ήδη έχουν κάνει το ταξίδι στην Αθήνα αλλά και στην βοήθεια που παρέχει η ακαδημία της ένωσης μέσω των προπονητών της.

 

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του υπευθύνου των ακαδημιών της ΑΕΚ και των προπονήσεων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Σούδας.

ΑΕΚ: Επίσκεψη των υπευθύνων των ακαδημιών στην Α.Π. Σούδας (ΦΩΤΟ & VIDEO) ΑΕΚ: Επίσκεψη των υπευθύνων των ακαδημιών στην Α.Π. Σούδας (ΦΩΤΟ & VIDEO) ΑΕΚ: Επίσκεψη των υπευθύνων των ακαδημιών στην Α.Π. Σούδας (ΦΩΤΟ & VIDEO)

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X