ΑΕΚ: Μαθήματα της σχολής του διπλώματος UEFA Pro στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Μαθήματα της σχολής του διπλώματος UEFA Pro στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Για ακόμα μια φορά τα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα του προπονητικού διπλώματος πραγματοποιήθηκαν στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πρωτοπορεί, καθώς για ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκαν τα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα του μεγαλύτερου προπονητικού διπλώματος (UEFA Pro) της UEFA και της ΕΠΟ στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της Ένωσης στα Σπάτα.

ΑΕΚ: Μαθήματα της σχολής του διπλώματος UEFA Pro στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Facebook και έγραψε:

Οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα φιλοξένησαν για ακόμα μια φορά τα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα της σχολής του διπλώματος UEFA Pro, του ανώτατου προπονητικού διπλώματος της ΕΠΟ. Πρόκειται για το δεύτερου γκρουπ της 8ης Σχολής, με τη συμμετοχή αρκετών γνωστών πρώην ποδοσφαιριστών.
Η ΑΕΚ πρωτοπορεί, εξυπηρετώντας το θεωρητικό υπόβαθρο και τις πρακτικές εξετάσεις των προπονητών των σχολών UEFA/ΕΠΟ, όχι μόνο με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, αλλά και με τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και του ανθρώπινο δυναμικό της. Προσφέρει έτσι μια παραγωγική εμπειρία σε όλους τους προπονητές και εκπαιδευτές.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπευθύνων των Σχολών, η συμβολή της Ακαδημίας της ΑΕΚ είναι καθοριστική στην διενέργεια μιας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικής διαδικασίας σε προπονητές που προορίζονται να στελεχώσουν ομάδες του κορυφαίου επιπέδου ή που ήδη εργάζονται εκεί.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X