Γκατούζο: «Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο πρέσινγκ της ΑΕΚ»

Γκατούζο: «Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο πρέσινγκ της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε η Μαρσέιγ από το πρέσινγκ που άσκησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, ενώ αποθέωσε τους οπαδούς για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Είχαμε κάποια προβλήματα με το πρέσινγκ, αλλά συμβαίνει αυτό. Μας απασχολούσε λίγο το παιχνίδι του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τον τρόπο που πίεσαν. Περισσότερο με μια αντεπίθεση μπόρεσαν να σκοράρουν. Μερικές φορές πρέπει να είσαι πιο υπομονετικός, να διαβάζεις καλύτερα το παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα στο Βελοντρόμ: «Σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε, είναι οι εικόνες, η φιλία μεταξύ των ομάδων, που πρέπει να βλέπουμε πιο συχνά. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Ένα τέτοιο γήπεδο, μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι αξία. Τους υπενθύμισα (στους παίκτες του) ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι που κάναμε αυτό το ρεκόρ θεατών απόψε.

Είμαι ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους 65.092 θεατές, είπα στους παίκτες να είναι περήφανοι: Απόψε ήταν ένα ρεκόρ για τον σύλλογο στο Europa League.

Είναι μια πηγή υπερηφάνειας, κάτι σπουδαίο. Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης με την απόδοση του Βιτίνια, είμαι ευχαριστημένος και με όλους τους παίκτες μου. Έβγαλα τον Βιτίνια γιατί ήταν ο Ομπαμεγιάνγκ στον πάγκο και είχε έρθει η ώρα για αλλαγή».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X