Επίσημα στη Μπέτις ο Παπασταθόπουλος (VIDEO)

Επίσημα στη Μπέτις ο Παπασταθόπουλος (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο 35χρονος αμυντικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο μετά τη νίκη της Μπέτις επί του Άρη Λεμεσού, η ομάδα της Ανδαλουσίας επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο 35χρονος αμυντικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Σωκράτη στην Μπέτις έγινε με ευφάνταστο τρόπο, καθώς σε βίντεο στα social media, το… μακροσκελές «Papastathopoulos» είναι κωδικός WiFi στον υπολογιστή της ομάδας, ο οποίος έχει φόντο την ελληνική σημαία.

Ο Έλληνας πολύπειρος σέντερ μπακ μετά από 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και περίμενε την καλύτερη πρόταση. Τελικά αυτή ήρθε από τη Μπέτις, η οποία αναγκάστηκε να κινηθεί για στόπερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα.

Έχοντας παίξει στην Ελλάδα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και σε Serie A (Τζένοα, Μίλαν), Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης, Ντόρνμουντ) και Premier League (Άρσεναλ), ήρθε η ώρα ο Σωκράτης να αγωνιστεί και στη La Liga, συμπληρώνοντας το καρέ των μεγάλων πρωταθλημάτων στην καριέρα του.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X