Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του Βελοντρόμ

Εικόνες από το Μαρσέιγ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με την Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πάλεψε παρά τις ελλείψεις στο Βελοντρόμ, αλλά την λύγισαν ένα δικό της λάθος και δυο του διαιτητή. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με την Μαρσέιγ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Μπορεί να ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο και να κράτησε την ΑΕΚ όρθια σε τρεις φάσεις. Όμως ήταν και ο μοιραίος παίκτης, καθώς την άφησε με δέκα παίκτες αλλά και με πέναλτι στην πλάτη της από το… πουθενά.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ :Παρόλο που πήρε πολλές μπάλες από την πλευρά του και προσπάθησε να πάρει και επιθετικές πρωτοβουλίες. Όμως και αυτός ανασταλτικά αντιμετώπισε αρκετά ζητήματα στο πρώτο ημίχρονο και φορτώθηκε και με κάρτα. Ίσως γι αυτό και βγήκε τόσο νωρίς.

Ντομαγκόι Βίντα : Στην φάση του πρώτου γκολ της Μαρσέιγ του γίνεται πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν καλός, αλλά χρειάστηκε από εκεί και πέρα χρόνο μέσα στο ματς, για να μπορέσει να καθαρίσει το μυαλό του και να ηρεμήσει. Ανέβηκε πάντως κάπως στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρόλντ Μουκουντί: Στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε κάποιες εξαιρετικά καθοριστικές άμυνες. Ήταν εκτός θέσης στην φάση του γκολ του Βιτίνια. Επίσης υπήρχαν και κάποιες φάσεις τις οποίες δεν διαχειρίστηκε καλά. Κυρίως το έκανε βιαστικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο σωστός αλλά και πάλι με κάποιες λανθασμένες τοποθετήσεις.

Εχσάν Χατζισαφί : Δεν ήταν καλό βράδυ για τον Ιρανό μπακ. Δεν πατούσε καθόλου καλά και οι Γάλλοι κτυπόυσαν συνεχώς από την πλευρά του. Δεν είχε σωστές αντιδράσεις και θέσεις. Και τελικά έφυγε και τραυματίας πριν από την ανάπαυλα.

Γενς Γιόνσον: Έδωσε πολλές μάχες στο ανασταλτικό κομμάτι και είχε και τις οδηγίες να καλύπτει και στα άκρα δίνοντας βοήθειες. Ξόδεψε πολλές δυνάμεις και ίσως γι αυτό με την μπάλα στα πόδια του δεν είχε τόσο καθαρό μυαλό.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Κάτι περίπου αντίστοιχο με την περίπτωση του Γιόνσον, έγινε και με τον Σιμάνσκι. Και αυτός χρειάστηκε να τρέξει πολύ για να καλύψει χώρους στο πρώτο ημίχρονο. Και γι αυτό και δυσκολεύτηκε αρκετά να βοηθήσει ως προς την ανάπτυξη του παιχνιδιού

Ορμπελίν Πινέδα: Σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση την κάθετη που έδωσε στο ακυρωθέν γκολ του Τσούμπερ, δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου στο κομμάτι της δημιουργίας. Εκεί δηλαδή που η ΑΕΚ τον χρειάζεται περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ως δεξί μπακ, έβαλε γκολάρα, ήταν καλός μέχρι να μείνει η ΑΕΚ με δέκα παίκτες και γενικώς το πάλεψε.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε σ’ έναν ρόλο κοντά στον φορ που ήταν ο Τσούμπερ. Χρειάστηκε να διανύσει μεγάλες αποστάσεις μέσα στο ματς. Παρόλα αυτά, ακόμα και έτσι ήταν απ’ αυτούς που κρατούσαν την μπάλα. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε πολύ την απόδοσή του και έδωσε και την ασίστ στον Πινέδα, αλλά θυσιάστηκε για να μπει ο Αθανασιάδης στην αποβολή του Στάνκοβιτς.

Νορντίν Άμραμπατ: Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να κάνει πολύ παιχνίδι από την πλευρά του. Και ο Μαροκινός δεν είχε θέμα να ζητήσει και να πάρει μπάλα. Δεν είχε όμως καλές επιλογές. Το πάλεψε πάντως πολύ και έτρεξε και πάρα πολύ ξοδεύοντας ενέργεια. Χρεώνεται τον άτσαλο τρόπο με τον οποίο πάει στον αντίπαλό του στο δεύτερο πέναλτι.

Στίβεν Τσούμπερ: Παίζοντας ως σέντερ φορ στο πρώτο ημίχρονο, έμοιαζε ουσιαστικά αποκομμένος από το παιχνίδι της ΑΕΚ. Έκανε το ιδανικό τελείωμα στην φάση που ακυρώθηκε το γκολ, χωρίς καν ο ίδιος να είναι εκτεθειμένος. Στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης πλέον, μπήκε πολύ καλά. Αλλά όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες, δεν μπόρεσε να πάρει πλέον προσπάθειες πάνω του.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Μπήκε πριν το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, λόγω προβλήματα του Χατζισαφί. Μπήκε καλά και πήρε πρωτοβουλίες από την πλευρά του. Όμως από την στιγμή που η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες, είχε πολλά προβλήματα από την πλευρά του στο ανασταλτικό κομμάτι.

Έκι Πόνσε: Από την στιγμή που μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έδωσε βάθος στην επίθεση της ΑΕΚ και ανέβασε πολύ την ομάδα. Ωστόσο όταν η ΑΕΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο, χάθηκε και αυτός από το ματς καθώς δεν πήρε μπάλες.

Γιώργος Αθανασιάδης: Μπήκε στο ματς κρύος και χωρίς προθέρμανση, όταν αποβλήθηκε ο Στάνκοβιτς. Και έκανε σούπερ ματς. Κατέβασε τα ρολά σε πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες της Μαρσέιγ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Έδωσε πολλές μάχες σχεδόν μόνος του στην μεσαία γραμμή. Πάλεψε πολύ και σε προσωπικές μονομαχίες, αλλά και σε χώρους που προσπαθούσε να καλύψει.

Νίκλας Ελίασον: Έδωσε κάπως μια μικρή ικμάδα φρεσκάδας από την στιγμή που μπήκε στο ματς. Αλλά δεν μπορούσε να κάνει και να δώσει κάτι περισσότερο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X