Αλμέιδα: «Είναι κρίσιμα τα λάθη για τέτοιο επίπεδο.... »

Εικόνες από το Μαρσέιγ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα μετά την ήττα της ΑΕΚ απο τη Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα λάθη που σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου καθορίζουν αποτελέσματα στάθηκε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

«Υπάρχει μια πραγματικότητα που συνέβη στο παιχνίδι, οπότε υπάρχει ένας δίκαιος νικητής, ο αντίπαλος. Η Μαρσέιγ έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο διορθώσαμε κάποια πράγματα, βγήκαμε καλύτερα, ισοφαρίσαμε και δείξαμε ότι είχαμε αποθέματα για κάτι καλύτερο. Και πλέον σε αυτή τη διοργάνωση τα λάθη είναι κρίσιμα και καθορίζουν το αποτέλεσμα. Έπειτα με 10 παίκτες το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Με τον Αργεντινό προπονητή να απαντά και σε ερώτηση για πέντε γκολ που έχει δεχθεί η Ένωση από το σημείο του πέναλτι. «Οι φιλοδοξίες είναι πάντα ίδιες. Όλα βοηθούν ώστε να διορθώσεις τα λάθη σου. Είναι πολλά πέναλτι που έχουν χαριστεί», επισήμανε και πρόσθεσε: «Τώρα να δέχεσαι κάποια γκολ από λειτουργία του αντιπάλου και όχι από πέναλτι τότε θα πρέπει να εξεταστούν πολλά πράγματα. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν σου δίνονται πράγματα και για το να δωρίζεις πέναλτι είναι πάρα πολύ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X