ΑΕΚ: Ο Μάνταλος πιάνει απόψε τον Μανωλά στα ματς στην Ευρώπη και μπαίνει στην 10άδα!

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος πιάνει απόψε τον Μανωλά στα ματς στην Ευρώπη και μπαίνει στην 10άδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος μπαίνει σε μια ξεχωριστή λίστα με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορία συνεχίζει να γράφει με την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος καθώς μπαίνει στη λίστα των 10 παικτών με τις περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός που ξεκινά βασικός με την Μαρσέιγ, θα παίξει απόψε για 38η φορά με τα «κιτρινόμαυρα» σε διοργανώσεις της UEFA, όσες και ο Στέλιος Μανωλάς που τίμησε στο παρελθόν όσο λίγοι τη φανέλα του club.

Εκτός απρόοπτου μάλιστα θα τον προσπεράσει φέτος, όπως μίνιμουμ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο που έχει 40 αντίστοιχες εμφανίσεις.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Μιχάλης Κασάπης με 68 και ακολουθούν Ηλίας Ατμαζίδης, Νίκος Κωστένογλου, Ντέμης Νικολαϊδης με 51, ο Βασίλης Λάκης με 50, ο Βασίλης Τσιάρτας με 49 και οι Τόνι Σαβέσκι, Χρήστος Μαλαδένης με 48.

Ο Μάνταλος έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη ως παίκτης της ΑΕΚ στις 28 Ιουλίου του 2016 και την τότε «λευκή» ισοπαλία με τη Σεντ Ετιέν στη Γαλλία, ενώ έχει σημειώσει επτά γκολ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X