Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO)

Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε εικόνες και βίντεο από το «Βελοντρόμ» όπου ΑΕΚ και Μαρσέιγ αγωνίζονται για το Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Η γιορτή στους δρόμους της Μασσαλίας ξεκίνησε από νωρίς και τώρα συνεχίζεται στο «Βελοντρόμ». Εκεί όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 19:45 την Μαρσέιγ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης βρίσκονται από νωρίς στο γήπεδο της Μασσαλίας στήνοντας ένα ανεπανάληπτο κιτρινόμαυρο πάρτι στις εξέδρες. Η ατμόσφαιρα είναι «καυτή» και εντυπωσιακή ανάμεσα στους οπαδούς της γαλλικής και της ελληνικής ομάδας, οι οποίοι συνδέονται με φιλία χρόνων και δίνουν τον δικό τους τόνο πριν την έναρξη του αγώνα.

Η φοβερή ατμόσφαιρα αποτυπώνεται άριστα στα βίντεο του enwsi.gr, αλλά και σε αυτά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δείτε βίντεο:

Δείτε εικόνες:Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO)

Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO) Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ»! (VIDEO)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X