Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για ανεβασμένα έσοδα με μικρές απώλειες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για ανεβασμένα έσοδα με μικρές απώλειες
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένει έσοδα μεταξύ 650 και 680 εκατομμυρίων λιρών για το οικονομικό έτος έως τον Ιούνιο του 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέβλεψε σήμερα (26/10) υψηλότερα έσοδα με την επιστροφή της στο Champions League, και ανέφερε μικρότερες οικονομικές απώλειες για τη χρονιά έως τον Ιούνιο, αναφέροντας ότι οι φίλοι της ομάδας γέμισαν το «Ολντ Τράφορντ» δημιουργώντας αριθμούς ρεκόρ.

Ο αγγλικός σύλλογος της Premier League, του οποίου η μελλοντική ιδιοκτησία παραμένει αβέβαιη καθώς η οικογένεια Γκλέιζερ διερευνά μια πιθανή πώληση, δεν ενημέρωσε για αυτή τη διαδικασία, η οποία ξεκίνησε πριν από σχεδόν ένα χρόνο.
Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης σημειώνουν ενδιαφέρον από τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Τζιμ Ράτκλιφ και από τον Σεΐχη Τζασίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι του Κατάρ.
Ο σύλλογος, εισηγμένος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έχει δει τις μετοχές του να κερδίζουν περισσότερο από το ένα τρίτο σε αξία από τότε που οι Γκλέιζερς ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους αναθεώρηση.

Υπό τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ, ο σύλλογος ενίσχυσε την ομάδα του την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με νέες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Ράσμους Χόιλουντ από την Αταλάντα, Μέσιοσν Μουντ από την Τσέλσι και Αντρέ Ονάνα από την Ίντερ.

Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Champions League της φετινής σεζόν την Τρίτη (24/10) με μια εντός έδρας νίκη με 1-0 εναντίον της Κοπεγχάγης, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες ότι θα μπορέσει να φτάσει στη νοκ-άουτ φάση των 16 συλλόγων.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην όγδοη θέση στην Premier League μετά τη νίκη των δύο τελευταίων αγώνων τους και αντιμετωπίζει την Κυριακή την νικήτρια του τρεμπλ Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένει έσοδα μεταξύ 650 και 680 εκατομμυρίων λιρών για το οικονομικό έτος έως τον Ιούνιο του 2024, σε σύγκριση με 648,4 εκατομμύρια το 2022/2023.
Ο σύλλογος προέβλεψε προσαρμοσμένα βασικά κέρδη μεταξύ 140 και 165 εκατομμυρίων λιρών, σε σύγκριση με 155 εκατομμύρια το 2022/2023.
Tα έξοδα μειώθηκαν το οικονομικό έτος 2023 λόγω της πτώσης των μισθών
Για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε καθαρή ζημία σχεδόν 3 εκατομμυρίων λιρών, σε σύγκριση με απώλεια 71 εκατομμυρίων λιρών ένα χρόνο νωρίτερα.
Οι ετήσιες καθαρές ζημίες μειώθηκαν κατά 75% στα 29 εκατ. λίρες.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X