F1: Με σωματοφύλακες στο Μεξικό ο Φερστάπεν

F1: Με σωματοφύλακες στο Μεξικό ο Φερστάπεν
Photo Credits: INTIME

Η Formula 1 ταξιδεύει στο Μεξικό για

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Formula 1 ταξιδεύει στο Μεξικό για τον δέκατο-ένατο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος και εκεί υπάρχει ως γνωστόν ένας οδηγός που θα αντιμετωπιστεί ως εθνικός ήρωας: ο Σέρχιο Πέρεζ.

Όμως υπάρχουν φόβοι πως η λατρεία προς το πρόσωπο του οδηγού από τη Γουαδαλαχάρα, μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις λόγω των ισορροπιών εντός της ομάδας του.

Κόκκινο πανί ο Φερστάπεν

Οι Μεξικανοί βλέπουν τον Μαξ Φερστάπεν σαν κόκκινο πανί μετά τα όσα έγιναν πέρυσι στη Βραζιλία, όπου ο Ολλανδός αρνήθηκε να παραχωρήσει μία ανούσια για εκείνον αλλά σημαντική για τον συμπατριώτη τους θέση.

Προσθέστε και το γεγονός πως φέτος ο πρωταθλητής έχει ισοπεδώσει τον Πέρεζ που ως αποτέλεσμα κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στη Red Bull Racing και θα αντιληφθείτε γιατί φτάσαμε στα γιουχαΐσματα στο Grand Prix του Όστιν από τους πολλούς Μεξικανούς που ήταν ανάμεσα στους θεατές.

Από τη γιούχα στον κίνδυνο

Βέβαια το γιουχάισμα, είναι κατακριτέο αλλά δεν είναι επικίνδυνο. Το θέμα είναι όμως πως η διαδρομή ανάμεσα στην παραπάνω αντίδραση και σε κάτι περισσότερο, μπορεί σε κάποια σημεία του πλανήτη να είναι μικρότερη. Γι’ αυτό και η Red Bull αποφάσισε να προσλάβει σωματοφύλακες, για να διασφαλίσει πως δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο τις ημέρες παρουσίας του Φερστάπεν στην Πόλη του Μεξικού.

«Ο Μαξ δεν θέλει σωματοφύλακες και είναι χαλαρός. Όμως έχουμε ευθύνη απέναντί του. Θέλουμε να ακολουθήσουμε την ασφαλή οδό», διευκρίνισε στο f1-insider ο ισχυρός άνδρας των αγωνιστικών προγραμμάτων της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X