Τονάλι: Χάνει και τη σεζόν και το Εuro2024 αν προκριθούν οι «Ατζούρι»

Τονάλι: Χάνει και τη σεζόν και το Εuro2024 αν προκριθούν οι «Ατζούρι»
Photo Credits: INTIME

Ο Σάντρο Τονάλι συμφώνησε με την εισαγγελία και θα μείνει 10 μήνες εκτός, χάνει όχι μόνο τη σεζόν αλλά και το Εuro2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δέκα μήνες αποκλεισμός από τους αγώνες και άλλους οκτώ σε εναλλακτικές ποινές, στο πλαίσιο πλάνου θεραπείας κατά του τζόγου, και διαθεσιμότητα για 16 συναντήσεις «παρουσία» που διοργανώνει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC).
Ο πρόεδρος της FIGC Γκαμπριέλε Γκραβίνα ανακοίνωσε τη συμφωνία μεταξύ της ομοσπονδιακής εισαγγελίας και του Ιταλού διεθνή μέσου της Νιούκαστλ Σάντρο Τονάλι για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό. Τώρα η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από τη γενική εισαγγελία αθλητισμού στην CONI πριν περάσει στην UEFA για τη διεθνή επέκταση της διάταξης.

Ο Τονάλι θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εφόσον προκριθεί η Ιταλία.

«Πρέπει να επιλέξουμε αν θα σκεφτούμε μόνο την τιμωρία ή την αντιμετώπιση ορισμένων σημαντικών κοινωνικών πτυχών», είπε ο Γκραβίνα, ενώ στη συνέχεια, επέκρινε «τις άδικες επιθέσεις στο ποδόσφαιρο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X