Με 4 ξεχωριστά Stoiximan Master για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Με 4 ξεχωριστά Stoiximan Master για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Η 3η αγωνιστική των ομίλων για τις ελληνικές ομάδες έρχεται με 4 ξεχωριστά Stoiximan Master! Ανάλυση και προγνωστικά για όλες τις αναμετρήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όρθια η ΑΕΚ στη Μασσαλία, ματς – πρόκληση για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Ρεν, ΠΑΟΚ για… πρόκριση στη Σκωτία.

Τέσσερις αναμετρήσεις με ξεχωριστό Stoiximan Master για κάθε ένα: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Η δράση σε Europa & Conference League συνεχίζεται με τέσσερις ελληνικές ομάδες να δίνουν την μάχη τους. Στις 19:45, η ΑΕΚ συγκρούεται με τη Μαρσέιγ στο Velodrome. Η ομάδα του Αλμέιδα οδηγεί την κούρσα της κορυφής στο Group B του Europa League μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Μετά το σπουδαίο «διπλό» της πρεμιέρας επί της Μπράιτον, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 εντός με τον Άγιαξ. Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στη Μασσαλία, θα αυξήσει σημαντικά τις ελπίδες πρόκρισης, σε έναν πολύ «κλειστό» όμιλο.

Σε καλή κατάσταση η ΑΕΚ, πέρασε άνετα από την Τρίπολη και επικράτησε 3-0 του Αστέρα παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετώπιζε. Έφτασε έτσι στο -2 από την κορυφή της Super League. Μουκουντί και Πόνσε μπήκαν στο αεροπλάνο για τη Γαλλία, εκτός έμειναν οι Αραούχο, Λιβάι, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο.

Δύο ισοπαλίες στα δύο πρώτα ματς του ομίλου για τη Μαρσέιγ. Πρώτα στο 3-3 με τον Άγιαξ στην Ολλανδία και μετά στο 2-2 με τη Μπράιτον εντός. Προσπαθεί να βρει τα πατήματα της με τον Γκατούσο στον πάγκο, καθώς η θητεία του Μαρθελίνο έληξε άδοξα σε έναν σύλλογο με τρομερή πίεση, όπου συχνά επικρατεί ο παραλογισμός…

Με ρεκόρ 3Ν-3Ι-3Η και γκολ 12-12, η Μαρσέιγ είναι 8η στη Ligue 1 και το -3 από την 4η θέση, που είναι μάλλον ο μόνος ρεαλιστικός στόχος για φέτος. Διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με βάθος λύσεων, όχι όμως και την απαιτούμενη ομοιογένεια μέχρι στιγμής.

Κομβικό για τις δύο ομάδες το 90λεπτο του Velodrome. Η Μαρσέιγ με νίκη μπαίνει γερά στο κόλπο, ωστόσο μένει στο κυνήγι της πρόκρισης ακόμη και με ισοπαλία. Η ΑΕΚ προφανώς και θα είναι κερδισμένη σε περίπτωση ισοπαλίας, αλλά στο ενδεχόμενο νίκης είναι που κάνει άλμα πρόκρισης. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal σε απόδοση 4.60 στη Stoiximan.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οριακό ματς για τους «ερυθρόλευκους», θα κρίνει τι μπορούν να περιμένουν στη συνέχεια του Group A της διοργάνωσης.

Η «τσάμπα» ήττα της πρεμιέρας από τη Φράιμπουργκ και η ακόμη χειρότερη ισοπαλία με την Μπάτσκα Τόπολα για την 2η αγωνιστική, φέρνουν τον Ολυμπιακό με την πλάτη στον τοίχο. Μόνο με τρίποντο κόντρα στα «σφυριά» διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης η ομάδα του Μαρτίνεθ. Διαφορετικά θα κοιτάξει να διασφαλίσει την 3η θέση.

Στην πρώτη θέση της Super League ο Ολυμπιακός, με την τύχη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να είναι στον «αέρα» μετά την διακοπή. Τιμωρημένος ο Ντόι, τραυματίας ο Φρέιρε και αμφίβολος ο Έσε ενόψει Γουέστ Χαμ.

Με 2/2 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στον όμιλο η Γουέστ Χαμ, επιβεβαιώνοντας έτσι την ταμπέλα του φαβορί. Στην πρεμιέρα επικράτησε 3-1 της Μπάτσκα Τόπολα με ανατροπή και για την 2η αγωνιστική πήρε εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Ψάχνει ακόμη να βρει ρυθμό και σταθερότητα στη σεζόν, καθώς οι εμφανίσεις της στην Premier League, δεν είναι ανάλογες. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως ηττήθηκε 4-1 από την Άστον Βίλα και έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Θα παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και φέτος, έχει όμως πολύ σκληρό ανταγωνισμό.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλά να σκεφτεί, είναι το αουτσάιντερ αλλά θα παίξει μόνο για τη νίκη. Η Γουέστ Χαμ είναι από τις δυνατές αγγλικές ομάδες και φτάνει στο Φάληρο δίχως πίεση, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Ελ Κααμπί &  Γουέστ Χαμ Over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 6.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00, για την 3η αγωνιστική του Group F, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεν. Κομβικό παιχνίδι στη μάχη της πρόκρισης. Μετά τη σπουδαία νίκη της πρεμιέρας και το 2-0 επί της Βιγιαρεάλ, ο Παναθηναϊκός έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Μακάμπι Χάιφα.

Άφησε τους Ισραηλινούς στην τελευταία θέση και διατηρήθηκε στην κορυφή, στο +1 από Ισπανούς και Γάλλους. Στο -3 από την κορυφή της Stoiximan Super League η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, που θα περιμένει τις δικαστικές εξελίξεις μετά την διακοπή του ντέρμπι στο Φάληρο. Μάγκνουσον, Γεντβάι και Πάλμερ-Μπράουν είναι εκτός μάχης, ενώ δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα οι Κλάινχάισλερ, Ζέκα, Τσόκαϊ και Γερεμέγεφ.

Η Ρεν επικράτησε άνετα με σκορ 3-0 της Μακάμπι Χάιφα στην πρεμιέρα του ομίλου, ωστόσο ηττήθηκε 1-0 εκτός από τη Βιγιαρεάλ για την 2η αγωνιστική. Θα ψάξει το τρίποντο στη Λεωφόρο για να πάρει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο και η ισοπαλία «κάνει» στη γαλλική ομάδα, μεταφέροντας έτσι τις εξελίξεις στο δικό της γήπεδο.

Δεν είναι σε καλό φεγγάρι πάντως η Ρεν, μετά τις back to back ήττες στη Ligue 1, από Παρί Σεν Ζερμέν και Λοριάν. Έπεσε στην 9η θέση και ταβάνι μοιάζουν οι θέσεις 5-6, που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τραυματίας ο Τεατέ και εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Παιχνίδι – ορόσημο για τον Παναθηναϊκό, που έχει το μομέντουμ και μαζί τον τρόπο να φέρνει τα παιχνίδια στον ρυθμό που τον βολεύουν. Η Ρεν είναι ικανή στο παιχνίδι μιας επαφής και της ταιριάζουν καλύτερα τα ματς που δεν έχει τη μπάλα. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 3,5 οφσάιντ σε απόδοση 3.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Pittodrie κόντρα στη γηπεδούχο Αμπερντίν, για την 3η αγωνιστική του Group G στο Conference League. Μετά την ανατροπή και το τρίποντο στο Ελσίνκι στην πρεμιέρα, ο «Δικέφαλος» πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ για την 2η αγωνιστική. Με τον Κουλιεράκη στο φινάλε να σκοράρει το νικητήριο γκολ, που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο της πρόκρισης.

Στο +3 από τους Γερμανούς και το +5 από Φινλανδούς και Σκωτσέζους, ο ΠΑΟΚ ξέρει πως με τρεις βαθμούς ακόμη ουσιαστικά «κλειδώνει» την πρόκριση και συνάμα αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες για την πρώτη θέση του ομίλου.

Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Λουτσέσκου, είναι αήττητη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο -2 από την κορυφή της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ μοιάζει ικανός να παλέψει για τον φετινό τίτλο. Εκτός αποστολής οι Μεϊτέ και Μάρκο Αντόνιο.

Το πάλεψε στην πρεμιέρα η Αμπερντίν, ηττήθηκε ωστόσο 2-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Και για την 2η αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εντός με την Ελσίνκι, σε ένα ματς που άξιζε πάντως το τρίποντο.

Σκληρή ομάδα, δίχως ιδιαίτερη ποιότητα, αλλά δυνατή πνευματικά και ικανή στον αέρα, η Αμπερντίν σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί φόβο αλλά θέλει προσοχή. Με ρεκόρ 2Ν- 3Ι-3Η και γκολ 10-10 είναι 8η στην Premiership και θα δώσει μάχη για την εξάδα των playoffs. ΜακΓκάρι και Μόρις είναι τραυματίες και δεν προλαβαίνουν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η Αμπερντίν παίζει το τελευταίο της χαρτί στον όμιλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος και δίχως άγχος, έστω κι αν θέλει το τρίποντο για να… ξεμπερδεύει. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Σαμάτα σε απόδοση 4.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X