Σαρ: «Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ - Να έχουμε αποτελεσματικότητα»

Σαρ: «Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ - Να έχουμε αποτελεσματικότητα»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ισμαϊλα Σαρ για τον αυριανό αγώνα της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Την ανάγκη της Μαρσέιγ να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στον αυριανό μεταξύ τους αγώνα υπογράμμισε ο Ισμαϊλα Σαρ στη συνέντευξη Τύπου του ματς. Ο άσος της γαλλικής ομάδας χαρακτήρισε αρκετά σημαντικό στοιχείο για έρθει η νίκη την αποτελεσματικότητα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σαρ:

Για το ματς με την ΑΕΚ:

«Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ματς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αύριο, για τους οπαδούς και για την ομάδα. Το χρειαζόμαστε. Πρέπει να έχουμε αποτελεσματικότητα. Θα το βελτιώσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε αύριο για να επιστρέψουμε ήρεμα στη συνέχεια. Είναι μια σφιχτή ομάδα η ΑΕΚ. Υπάρχουν καλές ομάδες. Κι εμεις είμαστε μια τέτοια. Για να κερδίσεις αυτούς τους αγώνες χρειάζεται καλή νοοτροπία. Και την έχουμε. Είμαστε μια οικογένεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά»

Για την εικόνα της Μαρσέιγ:

«Δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή, μετά το δύσκολο ματς στη Νίκαια προπονηθήκαμε για να ανακάμψουμε. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε. Παίζοντας κάθε δύο ή τρεις μέρες μας κάνει να το θέλουμε. Προπονούμαστε για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τους οπαδούς να έρχονται σε όλους τους εντός έδρας αγώνες. Με κάνει να θέλω να τρέχω παντού. Δεν νιώθω κουρασμένος όταν οι οπαδοί είναι μαζί μας. Κάνει όλη την ομάδα χαρούμενη αυτό το γεγονός».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X