ΑΕΚ και Μαρσέιγ γίνονται ΕΝΑ- Οπαδοί των δύο ομάδων ετοιμάζουν από κοινού τα πανό για το αυριανό παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ και Μαρσέιγ γίνονται ΕΝΑ- Οπαδοί των δύο ομάδων ετοιμάζουν από κοινού τα πανό για το αυριανό παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ και Μαρσέιγ γίνονται ένα ετοιμάζοντας ένα εντυπωσιακό πανό για το αυριανό ματς στο «Βελοντρόμ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Οι δεσμοί φιλίας και… αίματος ανάμεσα στους οπαδούς της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ είναι δεδομένοι και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στην αυριανή αναμέτρηση του «Βελοντρόμ» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μαρσέιγ και ΑΕΚ γίνονται ένα παραμονές του μεταξύ τους ματς. Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το enwsi.gr, οι οπαδοί της Ένωσης και των Μασσαλών εργάζονται από κοινού για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ένα εντυπωσιακό πανό.

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και της Μαρσέιγ βρίσκονται στο «Βελοντρόμ» και έχουν ξεκινήσει τις εργασίες για το πανό που θα αναρτηθεί στο ματς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑΕΚ και Μαρσέιγ γίνονται ΕΝΑ- Οπαδοί των δύο ομάδων ετοιμάζουν από κοινού τα πανό για το αυριανό παιχνίδι! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ και Μαρσέιγ γίνονται ΕΝΑ- Οπαδοί των δύο ομάδων ετοιμάζουν από κοινού τα πανό για το αυριανό παιχνίδι! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ και Μαρσέιγ γίνονται ΕΝΑ- Οπαδοί των δύο ομάδων ετοιμάζουν από κοινού τα πανό για το αυριανό παιχνίδι! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ και Μαρσέιγ γίνονται ΕΝΑ- Οπαδοί των δύο ομάδων ετοιμάζουν από κοινού τα πανό για το αυριανό παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X