«Ομάδα-οικογένεια» η ΑΕΚ: Τα παρασκήνια από την πτήση για Μασσαλία - Το παιχνίδι των 4, οι πλάκες του Γιόνσον και η ατάκα του πιλότου

«Ομάδα-οικογένεια» η ΑΕΚ: Τα παρασκήνια από την πτήση για Μασσαλία - Το παιχνίδι των 4, οι πλάκες του Γιόνσον και η ατάκα του πιλότου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέταξε το πρωί για τη Μασσαλία και το enwsi.gr σας προσφέρει στο πιάτο όλα όσα έγιναν εν πτήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Η ΑΕΚ πέταξε το πρωί της Τετάρτης για τη Μασσαλία και το enwsi.gr σας προσφέρει στο πιάτο όλα όσα έγιναν εν πτήσει και καταδεικνύουν το πόσο δεμένο είναι το γκρουπ επί ημερών Ματίας Αλμέιδα στην ομάδα.

Ναι, ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του μοιάζουν με πατρικές φιγούρες, όμως οι παίκτες έχουν δημιουργήσει σχέσεις… οικογένειας και αυτό φαίνεται παντού. Από το γήπεδο και το ξενοδοχείο έως τις πτήσεις.

Και πάμε να δούμε δύο-τρία ωραία παρασκήνια από το ταξίδι της αποστολής στη Μασσαλία. Από την απογείωση μέχρι την προσγείωση, οι Σιντιμπέ, Μάνταλος, Μήτογλου και ο Θεοχάρης έπαιζαν ενα επιτραπέζιο παιχνίδι στο ταμπλετ.

Και αυτά τη στιγμή που ο Γιόνσον παρότι πολλοί δεν το πιστεύουν έκανε απίστευτες πλάκες. Φυσικά η λατρεία του κόσμου για τους παίκτες της ΑΕΚ δεν σταμάτησε ούτε εν πτήσει. Πολλοί από τους οπαδούς που ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα, φρόντισαν να μαζέψουν υπογραφές απ´ όλους τους ποδοσφαιριστές.

Και πάμε στον Ρότα και το δώρο που έκανε στον πιλότο.

Ο διεθνής μπακ μάζεψε μία φανέλα με υπογραφές των παικτών και την παρέδωσε στον πιλότο. Και φυσικά εκείνος έστειλε μήνυμα νίκης.

«Μεθαύριο να γυρίσουμε και να είμαστε νικητές. Είμαστε μαζί σας παιδιά» είπε ο πιλότος από μικροφώνου και κατέληξε με ένα δυνατό «Vamos». Όσο για την αποβίβαση από το αεροπλάνο, αυτή έγινε υπό τους ήχους του καθιερωμένου πλέον «Forza ΑΕΚαρα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X