Τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκης» ανησυχούν τους οπαδούς την Γουέστ Χαμ

Τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκης» ανησυχούν τους οπαδούς την Γουέστ Χαμ

Με εικόνες από επεισόδια στο «Καραϊσκάκης» προετοιμάζει τους οπαδούς της σελίδα της Γουέστ Χαμ για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, λίγες μέρες μετά το περιστατικό με τον Χουάνκαρ.

Αυτό το γεγονός, έχει προκαλέσει προβληματισμό στους Άγγλους, με μια σελίδα φίλου των Σφυριών να δημοσιεύει στα social media μια ενημέρωση, με φωτογραφίες από επεισόδια που έχουν συμβεί στο παρελθόν, στην οποία δίνει  οδηγίες σε αυτούς που θα βρεθούν στην χώρα μας, ώστε να προστατευτούν.

«Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι κλεισμένοι σε ένα προστατευτικό αστυνομικό κουκούλι – αφού ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας των αντιπάλων τους διεκόπη όταν ένας παίκτης των φιλοξενούμενων χτυπήθηκε από κροτίδα.

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ προειδοποιούνται ότι μπορούν να φτάσουν στο Στάδιο Καραϊσκάκης του Ολυμπιακού μόνο μέσω υποχρεωτικής αυτοκινητοπομπής – με αστυνομική συνοδεία – με σημείο συνάντησης το Παναθηναϊκό Στάδιο περισσότερες από τρεις ώρες πριν από τη σέντρα.

Η αστυνομία στην Αθήνα λέει ότι αυτά τα πρωτόκολλα είναι σε ισχύ για τη δική τους ασφάλεια και έχουν προειδοποιήσει ότι όποιος δεν χρησιμοποιεί τα πούλμαν κινδυνεύει να μείνει μακριά από το γήπεδο.

Οι οπαδοί πρόκειται επίσης να υποβληθούν σε αυστηρούς σωματικούς ελέγχους και να παραμείνουν εντός του γηπέδου για 30 λεπτά μετά τη λήξη, προτού επιστρέψουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τον καθορισμένο τρόπο μεταφοράς τους.

Σε κάτι που θα μπορούσε να είναι μια προβληματική ενέργεια, η UEFA επέτρεψε στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό να παίξουν εντός έδρας στο Europa League την Πέμπτη, με τον τελευταίο να υποδέχεται τη Ρεν περίπου επτά μίλια μακριά. Αυτό σημαίνει ότι οπαδοί τεσσάρων διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων θα κατέβουν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα.

Η Γουέστ Χαμ γνωρίζει επίσης την πιθανότητα να υπάρχουν δείκτες λέιζερ στραμμένοι στους παίκτες της. Οι Έλληνες οπαδοί κατηγορήθηκαν ότι έριξαν λέιζερ στους αντιπάλους κατά την ήττα με 1-0 από την Ολλανδία την περασμένη εβδομάδα στην OPAP Arena της Αθήνας».αναφέρεται σχετικά σε λογαριασμό στην πλατφόρμα «X».

 

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X