Φούλαμ: Ανανέωσε τον Μάρκο Σίλβα μέχρι το 2026

Εξωπραγματικό: Πρόταση 40 εκατ. λιρών στον Μάρκο Σίλβα από την Αλ Αχλί
Photo Credits: INTIME

Με τον Μάρκο Σίλβα συνεχίζει στο τιμόνι της, η Φουλαμ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Σίλβα επέκτεινε την συνεργασία του με τον σύλλογο της Φούλαμ, με τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να παραμείνει στην τεχνική της ηγεσία έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μάρκο Σίλβα ανέλαβε τα ηνία της Φούλαμ τον Ιούλιο του 2021, οδηγώντας τη μέχρι τη 10η θέση της περσινής Premier League, ενώ φέτος η ομάδα του βρίσκεται στη 12η θέση με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 12 αγωνιστικές.

Τα διεθνή Μέσα αποκάλυπταν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ότι είχε στα χέρια του άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, με τον ίδιο ωστόσο να προτιμά να παραμείνει στην Premier League και τη Φούλαμ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο μου συμβόλαιο, για το οποίο συζητάγαμε εδώ και καιρό. Είναι πάντα καλό σημάδι όταν και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Αισθάνομαι ότι η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει, είναι σημαντικό ότι νιώθω την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη διοίκησης και φιλάθλων», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης ο Μάρκο Σίλβα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X