Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε το όνομα του Γκουντογκάν στο προπονητικό της γήπεδο (VIDEO)

Γκιντογκάν για συμφωνία με Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω στο μέλλον»
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι για δώρο γενεθλίων στον Γκουντογκάν έδωσε το όνομα του σε ένα από τα προπονητικά κέντρα της.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια τεράστια κίνηση έκανε η Μάντσεστερ Σίτι για να τιμήσει τον πρώην παίκτης της Ιλκάι Γκουντογκάν για την πολύ μεγάλη βοήθεια που έδωσε στον σύλλογο.

Δια στόματος του προέδρου τους, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, οι «πολίτες» γνωστοποίησαν ότι θα δώσουν το όνομα του πρώην αρχηγού τους, ο οποίος μάλιστα σήμερα γιορτάζει και τα 33α γενέθλια του, σε ένα από τα προπονητικά τους γήπεδα!

Παράλληλα, ένα πολύ όμορφο μωσαϊκό που τον απεικονίζει να πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Άστον Βίλα, με το οποίο η Σίτι εξασφάλισε το πρωτάθλημα του 2021-22, έχει ήδη πάρει τη θέση του στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

 

Ο Γκιντογκάν εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2016, πραγματοποιώντας μαζί της 304 εμφανίσεις (με 60 γκολ, 40 ασίστ) και κατακτώντας μαζί της 5 πρωταθλήματα, 2 FA Cup και 4 EFL Cup, πριν σηκώσει ως αρχηγός της το περσινό Champions League και αποχωρήσει ως ελεύθερος, για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X