Προσοχή σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ στη Μασσαλία - Οι κίνδυνοι και τι πρέπει να προσέχουν!

Προσοχή σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ στη Μασσαλία - Οι κίνδυνοι και τι πρέπει να προσέχουν!
Photo Credits: INTIME

Οι κίνδυνοι των φίλων της ΑΕΚ για το παιχνίδι στη Μασσαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αγωνίζεται την Πέμπτη το βράδυ στη Μασσαλία απέναντι στην δυνατή Μαρσέιγ σε ένα ματς με… ιδιαιτερότητες για τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ θα ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Μπορεί οι δύο ομάδες να διατηρούν καλές και αδελφοποιημένες σχέσεις σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών (Original 21 με Ultras 84), όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν κίνδυνοι.

Πιο συγκεκριμένα, από την UEFA το συγκεκριμένο ματς έχει χαρακτηριστεί «High Risk» και έχουν συμπεριληφθεί δύο security officers για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του κόσμου αλλά και των παικτών. Κάτι που σημαίνει ότι δίνει πολύ μεγάλη σημασία και η προσοχή η UEFA στον αγώνα της Πέμπτης.

Με δεδομένο ότι υπάρχει η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στα οργανωμένα club οπαδών των δύο συλλόγων, σίγουρα θα υπάρξει και ανάλογο κλίμα σε σημαντικό βαθμό πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα στην πόλη και στην εξέδρα αντίστοιχα. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει ο κόσμος της ΑΕΚ να νομίζει πως η Μασσαλία είναι… εκδρομή χωρίς κινδύνους.

Η ΑΕΚ θα έχει χιλιάδες φίλους της εκεί, δεν είναι όλοι οργανωμένοι οπαδοί όμως και όσοι θα κινούνται μεμονωμένα πρέπει να προσέχουν τα πάντα στους δρόμους και κυρίως την ασφάλεια τους στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η Μαρσέιγ έχει επισημάνει στην ΠΑΕ ΑΕΚ πως ναι μεν ένα σημαντικό κομμάτι των οργανωμένων οπαδών της έχει τις σχέσεις που έχει με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που δεν τις έχουν και δεν δεσμεύονται από αυτό… Με ότι σημαίνει αυτό!

Μη νομίζει ο κόσμος της ΑΕΚ λοιπόν πως θα μπορεί άνετα να κυκλοφορεί οπουδήποτε με διακριτικά της ΑΕΚ…

Υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για όλους και πρέπει άπαντες να προσέχουν που και πως κινούνται!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X