Πως θα το στρογγυλέψουμε παιδιά;

Πως θα το στρογγυλέψουμε παιδιά;
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης παραθέτει δεδομένα και απορίες για το ντέρμπι της ντροπής και εξηγεί πως συνδέονται με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να είμαστε εξηγημένοι και αυτό δεν αφορά την ιδιότητα μας ως ΑΕΚτζήδες, αλλά τι επιτάσσει η νομιμότητα. Τα πράγματα σε σχέση με τα γεγονότα του Φαλήρου την Κυριακή, είναι ξεκάθαρα: Οτιδήποτε άλλο εκτός από τιμωρία του Ολυμπιακού με μηδενισμό, αφαίρεση βαθμού ή βαθμών, ό,τι προβλέπεται τέλος πάντων, θα είναι σκάνδαλο.

Όπως πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός όμως, έπρεπε να πάρει και η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο πέρσι, με τα δοκάρια. Κάθε τι άλλο θα ήταν «δικαστικό πραξικόπημα». Κι έγινε το δικαστικό πραξικόπημα. Το πρόβλημα εδώ τώρα είναι πως εκεί που στην περίπτωση της ΑΕΚ η συνεργασία Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού… έλυνε τα χέρια για το «πραξικόπημα» που ακολούθησε, εδώ τώρα έχουμε το συμφέρον του ενός απέναντι στο συμφέρον του άλλου και τους δύο μαζί να αποτελούν δυνατά στηρίγματα της κυβέρνησης.

Η λύση που θα τους βόλευε

Αυτό που σίγουρα θέλουν και οι τρεις πόλοι είναι να τα βρουν, να μην υπάρξουν κόντρες δυνατές και τιμωρίες που θα προκαλέσουν πρόβλημα και να παιχτεί το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησε. Αν πάρει κι ο Παναθηναϊκός ένα κεκλεισμένων των θυρών για τα μάτια του κόσμου και φάει και μια δυο αγωνιστικές για τον τραυματισμό ο Ολυμπιακός, ακόμη καλύτερα. Όλα καλά. Όλα καλά; Όχι ακριβώς…

Σε αυτή την περίπτωση το άμεσα ελεγχόμενο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικοινωνιακό σύστημα θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του για να πείσει τον κόσμο της ομάδας πως η εξέλιξη θα είναι… νίκη για τον Παναθηναϊκό. Θα είναι δηλαδή νίκη, από εκεί που δικαιούσαι βάσει κανονισμών να πάρεις τους τρεις βαθμούς και να τιμωρηθεί ο – υποτίθεται- μεγάλος σου αντίπαλος, να παίξεις αυτό το ματς τελικά. Απλά χωρίς κόσμο. Στην καλύτερη περίπτωση λέμε τώρα.

Πως θα το παρουσιάσουν αυτό σαν νίκη; Ή θα μιλάνε για σκάνδαλο; Σκάνδαλο σημαίνει πως την φάγατε. Την έφαγε η διοίκηση σας.

Η παθητική στάση του Παναθηναϊκού

Αν δείτε από την επομένη του αγώνα ήδη και πολύ περισσότερο από την μεθεπόμενη, το Παναθηναϊκό περιβάλλον αρχίζει και παίζει ως ισότιμη πιθανότητα τον μηδενισμό του Ολυμπιακού και την συνέχιση του ματς από το 50΄. Ή το ένα ή το άλλο, σα να είναι λογικό να παίζουν ισότιμα δύο ενδεχόμενα που το ένα δεν έχει καμιά σχέση με το άλλο.

Ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού που να τονίζουν το αυτονόητο δεν υπάρχουν πουθενά! Δηλαδή πως κάθε άλλο ενδεχόμενο εκτός από μηδενισμό και αφαίρεση από τον Ολυμπιακό είναι σκάνδαλο. Δεν υπάρχει πουθενά!!! Και νωρίς την Δευτέρα προϊδέαζαν πως θα βγάλουν. Αλλά δεν έβγαλαν… Τους έχουν καταλογιστεί τόσα ως ενέργειες και κίνητρα δημόσια, από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και δεν απαντήσει σε τίποτα. Μόνο αρθρογράφοι απαντάνε.

Πως θα φτάσουν σε συμβιβασμό;

Ωστόσο το ερώτημα παραμένει: Με τους οπαδούς του ΠΑΟ να έχουν ξεσηκωθεί και να έχουν ενθουσιαστεί με την άρνηση να συνεχίσει το ματς η ομάδα τους υπό αυτές τις συνθήκες και να περιμένουν αυστηρή τιμωρία στον ΟΣΦΠ, πως θα κάτσει λοιπόν η διοίκηση του Παναθηναϊκού να συμβιβαστεί με κάτι που θα αποτελεί ξεκάθαρη απεμπόληση δικαιωμάτων που της δίνουν οι νόμοι και οι κανονισμοί;

Εδώ δεν είναι δέκα κάρτες υγείας στις οποίες δεν μπήκε σφραγίδα κι έδινε το δικαίωμα στην ΑΕΚ να πει πως δεν ήταν ηθικό να πάρει έτσι την νίκη με τον ΠΑΟΚ. Εδώ μιλάμε για τραυματισμό παίκτη σου από οπαδούς του αντιπάλου, ο οποίος μάλιστα είναι ο Ολυμπιακός. Πως θα το στρογγυλέψουμε παιδιά;

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X