Με κόσμο και ψυχή για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη - H ΑΕΚ σήμερα (19:45) κόντρα στην Κριενς Λουκέρνη στα Άνω Λιόσια!

Εικόνες από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:45 την Κρίενς Λουκέρνη στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων και θέλει να τα δώσει όλα για την πρώτη της Ευρωπαϊκή νίκη για φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται σήμερα (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την Κρίενς Λουκέρνη στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του EHF European League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή πρεμιέρα στην Πολωνία κόντρα στη Γκόρνικ και να τα δώσουν όλα απόψε προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη που θα τους βάλει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές. Ο προπονητής, Ντράγκαν Τζούκιτς δούλεψε με τους παίκτες του όλες αυτές τις ημέρες και είναι σίγουρο πως περιμένει από αυτούς να τα δώσουν όλα και να κάνουν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο. Αγωνιστικά η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ωστόσο σίγουρα η έλλειψη γηπέδου δεν έχει επιτρέψει στους παίκτες το τελευταίο διάστημα να δουλέψουν όπως θα έπρεπε και χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις τόσο υψηλού επιπέδου παιχνίδια.

«Θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη»

Ο Στίπε Μαντάλινιτς με δηλώσεις του για την σημερινη αναμέτρηση έκανε λόγω για μια σκληρή μάχη και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο: «Η Λουκέρνη είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολλά τρεξίματα και ατομική ποιότητα. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Περιμένω μια πραγματική μάχη. Παίζουμε στο σπίτι μας και πιστεύω πως θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Αναμένω την στήριξη των οπαδών μας που πάντα είναι δίπλα μας. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη».

Επίσης, ο Πάτρικ Μαρτίνοβιτς από την μεριά του επισήμανε: «Μετά από μια βαριά ήττα στην πρεμιέρα, έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στο γήπεδό μας πως ήταν μια κακή παρένθεση το προηγούμενο ματς. Ελπίζω να δείξουμε τα πράγματα που μπορούμε και οι πόντοι της νίκης να μείνουν στην Αθήνα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X