Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόωρη επέκταση με τους Μπακς

Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόωρη επέκταση με τους Μπακς
Photo Credits: INTIME

Αμέσως μετά την υπογραφή της πρόωρης επέκτασης με τους Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε να μάθουν όλοι τα ευχάριστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από εκεί που κανείς δεν το περίμενε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε πρόωρη επέκταση τριών ετών και 186 εκατομμυρίων δολαρίων τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδας), αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Κι αυτό γιατί ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα -περισσότερες από μία φορές- ότι δεν έχει οικονομική λογική μία τέτοια κίνηση στην παρούσα φάση, καθώς αν υπέγραφε extension το καλοκαίρι του 2024, θα έπαιρνε τετραετή αντί για τριετή επέκταση και ένα έξτρα ποσό που θα άγγιζε τα 70 εκατομμύρια δολάρια.

Παρόλα αυτά ο Greek Freak ήθελε να δείξει την αφοσίωσή του στον οργανισμό του Μιλγουόκι, που όχι μόνο τον πίστεψε το 2013, όταν όλες οι άλλες ομάδες της Λίγκας ήταν δύσπιστες, αλλά έχει κάνει τα πάντα έκτοτε για να τον βοηθήσει να γίνει ο super star που είναι σήμερα και να του παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα εχέγγυα για να διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα στο NBA, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το trade για τον Ντέμιαν Λίλαρντ.

Ο Γιάννης δεν έκρυψε μάλιστα τον ενθουσιασμό του για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τα Ελάφια, καθώς έσπευσε να κάνει ανάρτηση στα προσωπικά του social media για να ενημερώσει άπαντες για τις εξελίξεις. Ο ηγέτης των Μπακς επέλεξε μία φωτογραφία από την ημέρα που το Μιλγουόκι κέρδισε το βαρύτιμο τρόπαιο, κι εκείνος το Finals MVP βραβείο, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «ΜΙΛΓΟΥΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! Πάμε να το πάρουμε!!!!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X