Αντίπαλοι ΑΕΚ: Τέλος ο Στέιν από τον Άγιαξ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Τέλος ο Στέιν από τον Άγιαξ
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από τον πάγκο του Άγιαξ ο Μορίς Στέιν μετά τη νέα ήττα με 4-3 από την Ουτρέχτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στον αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Μορίς Στέιν.

Κούνησε… μαντίλι στον Άγιαξ ο Μορίς Στέιν μετά την ήττα με 4-3 στην Ουτρέχτη από την ομάδα του Βασίλη Μπάρκα. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν το «κύκνειο άσμα» του πρώην προπονητή της Σπάρτα Ρότερνταμ στον πάγκο του «Αίαντα».

«Άγιαξ και Μορίς Στέιν θα χωρίσουν οι δρόμοι τους άμεσα. Η διοίκηση του συλλόγου και ο Στέιν συμφώνησαν ότι ο προπονητής θα παραιτηθεί από τη θέση του», αναφέρει το tweet του Άγιαξ στον επίσημο λογαριασμό του.

Να σημειωθεί ότι το κλίμα για τον Στέιν ήταν αρκετά «βαρύ» το τελευταίο διάστημα με τους φίλους της ομάδας αλλά και τον Λουίς Φαν Χάαλ να εισηγείται την απόλυση του, παρά τη στήριξη που του είχε δείξει τις τελευταίες εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι ο Άγιαξ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» στις 14 Δεκεμβρίου για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Να θυμίσουμε, βέβαια, και τις καυτές δηλώσεις του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ μετά τη νέα ήττα του «Αίαντα» με 4-3 επί της Ουτρέχτης.

Με 5 βαθμούς σε 7 ματς ο Άγιαξ είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με τον Ράφαελ φαν ντε Φάααρτ να τονίζει ωστόσο πως αυτός ο Άγιαξ οφείλει να προσαρμοστεί στα υπάρχοντα δεδομένα και να αποδεχτεί πως θα πρέπει να δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. «Νομίζω πως ο Στέιν έχει βρεθεί σε μία τρομερή κατάσταση. Τα πάντα πάνε λάθος. Από το 100%, είναι σε θέση να κάνει κάτι για να επηρεάσει το 20% και όχι το 80%», είπε και πρόσθεσε: «Ο Άγιαξ θα πρέπει να παίξει σαν την Εξέλσιορ. Δεν είσαι πια Άγιαξ, Θα πρέπει να αντιληφθείς ότι δεν είσαι πλέον καλύτερος από τον αντίπαλό σου, επειδή απλά δεν έχουν τέτοιες ικανότητες».

«Ακόμα και οι καλοί παίκτες έχουν συρθεί σε αυτό το επίπεδο. Ακούγεται άσχημο όμως θα πρέπει ο Άγιαξ να σκεφτεί πλέον ως υποψήφιος για υποβιβασμό. Είναι πολύ λυπηρό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα», δήλωσε ακόμη ο φαν ντερ Φάαρτ.

Δείτε το tweet του Άγιαξ:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X