Οι σύλλογοι της Serie A εγκρίνουν τις προσφορές DAZN, Sky για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Serie A: Δύσκολα η πρώτη σέντρα στις 13 Αυγούστου λόγω… καύσωνα!
Photo Credits: INTIME


 Οι σύλλογοι της Ιταλίας είπαν το «ναι» σε DAZN και Sky για τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων της Serie A.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ κορυφαίες ομάδες της Serie A απάντησαν θετικα στην πρόταση 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ  από DAZN και Sky για τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, 17 από τους 20 συλλόγους ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας που θα ξεκινήσει από το 2024-2025

Οι σύλλογοι  συναντήθηκαν στο Μιλάνο σήμερα για να εξετάσουν τις προσφορές που κατατέθηκαν από τις υπηρεσίες streaming DAZN και Sky, οι οποίες ανέρχονταν σε περίπου 900 εκατομμύρια ευρώ ετησίως μέχρι το τέλος της σεζόν 2028/2029.

Οι εγχώριες τηλεοπτικές άδειες είναι μια κρίσιμη πηγή εσόδων για ομάδες της Serie A, όπως η φετινή πρωταθλήτρια Νάπολι, η Γιουβέντους και οι σύλλογοι  του Μιλάνου, Μίλαν και Ίντερ, αλλά η αξία τους υπολείπεται κατά πολύ από την πιο προσοδοφόρα αγγλική Premier League.

 To DAZN υπέβαλε προσφορά ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ για την προβολή όλων των αγώνων της Serie A για τις πέντε σεζόν έως το 2028/2029 στην Ιταλία, ανέφεραν προηγουμένως πηγές.
 Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Sky Italia είχε προσφέρει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ για τη συν-μετάδοση τριών από τα 10 παιχνίδια της Serie A ανά αγωνιστική.

Στο πλαίσιο μιας τριετούς συμφωνίας που λήγει τον προσεχή Ιούνιο, η Serie A εισπράττει περίπου 930 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν από την πώληση των δικαιωμάτων μετάδοσης στην Ιταλία, με το DAZN να κατέχει και πάλι τη μερίδα του λέοντος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X