Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Ο Άγιαξ θα πρέπει να σκέφτεται ως υποψήφιος για υποβιβασμό», δήλωσε ο φαν ντερ Φάαρτ!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Ο Άγιαξ θα πρέπει να σκέφτεται ως υποψήφιος για υποβιβασμό», δήλωσε ο φαν ντερ Φάαρτ!
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο βετεράνος άσος του Άγιαξ, Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο βετεράνος άσος του Άγιαξ, Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ μετά τη νέα ήττα του «Αίαντα» με 4-3 επί της Ουτρέχτης.

Με 5 βαθμούς σε 7 ματς ο Άγιαξ είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με τον Ράφαελ φαν ντε Φάααρτ να τονίζει ωστόσο πως αυτός ο Άγιαξ οφείλει να προσαρμοστεί στα υπάρχοντα δεδομένα και να αποδεχτεί πως θα πρέπει να δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

«Νομίζω πως ο Στέιν έχει βρεθεί σε μία τρομερή κατάσταση. Τα πάντα πάνε λάθος. Από το 100%, είναι σε θέση να κάνει κάτι για να επηρεάσει το 20% και όχι το 80%», είπε και πρόσθεσε: «Ο Άγιαξ θα πρέπει να παίξει σαν την Εξέλσιορ. Δεν είσαι πια Άγιαξ, Θα πρέπει να αντιληφθείς ότι δεν είσαι πλέον καλύτερος από τον αντίπαλό σου, επειδή απλά δεν έχουν τέτοιες ικανότητες».

«Ακόμα και οι καλοί παίκτες έχουν συρθεί σε αυτό το επίπεδο. Ακούγεται άσχημο όμως θα πρέπει ο Άγιαξ να σκεφτεί πλέον ως υποψήφιος για υποβιβασμό. Είναι πολύ λυπηρό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα», δήλωσε ακόμη ο φαν ντερ Φάαρτ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X