Κάλεσμα της ΑΕΚ για τον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα: «Η ομάδα χάντμπολ σε περιμένει στο πλευρό της»

Κάλεσμα της ΑΕΚ για τον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα: «Η ομάδα χάντμπολ σε περιμένει στο πλευρό της»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ περιμένει αύριο στα Άνω Λιόσια την στήριξη του κόσμου της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έκανε το καθήκον της κόντρα στη Δράμα πετυχαίνοντας την 4η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει ξανά την προσοχή της στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στο EHF European League.

Η πρεμιέρα δεν ήταν τόσο πετυχημένη για την «Ένωση» η οποία θέλει να παλέψει σε κάθε παιχνίδι διεκδικώντας την πρώτη ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο στις 19:45 την Κρίενς Λουκέρνη σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ένα γήπεδο μεγάλης χωρητικότητας στο οποίο η ομάδα του Ντράγκαν Τζούκιτς ελπίζει πως θα έχει και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της. «Την Τρίτη, οι Πρωταθλητές Ελλάδος, δίνουν έναν σπουδαίο ευρωπαϊκό αγώνα στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων. Σε θέλουν και σε περιμένουν ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ! ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ» αναφέρει το κάλεσμα της ΑΕΚ.

Η ομάδα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το θέμα της έδρας προσπαθεί να παραμείνει συγκεντρωμένη και να παρουσιάζει πάντα το καλύτερο της εαυτό σε κάθε παιχνίδι.

Τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα

Τα εισιτήρια του μεγάλου αυριανού αγώνα βρίσκονται ήδη στη διάθεση του κόσμου ο οποίος μπορεί να τα προμηθευτεί σήμερα και αύριο από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και όσα απομείνουν έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών κόντρα στην Κρίενς Λουκέρνη που θα διεξαχθεί την Τρίτη (24/10, 19:45), στο Olympic Sports Hall των Άνω Λιοσίων, για την 2η αγωνιστική του EHF European League. Οι Πρωταθλητές αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ και 20€ (VIP), ενώ φυσικά ισχύουν, το ΚΟΙΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-24 και το ALL SPORTS ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-24. Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9).

Ημέρες διάθεσης εισιτηρίων από τα Γραφεία:

Πέμπτη 19/10: 11:00-18:30

Παρασκευή 20/10: 11:00-18:30

Δευτέρα 23/10: 11:00-18:30

Τρίτη 24/10: 11:00-15:00

Εφόσον υπάρχει απόθεμα εισιτηρίων, ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθευτεί έξω από το γήπεδο, την ημέρα του αγώνα από τις 17:45.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X