Να τα βρούμε γρήγορα, να αφοσιωθούμε στην ΑΕΚ

Να τα βρούμε γρήγορα, να αφοσιωθούμε στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης βλέπει... μακριά για όσα θα συμβούν στο ντέρμπι της ντροπής και πως θα επιστρέψουν γρήγορα στο βασικό τους στόχο, δηλαδή την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκεφθείτε την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανάλογο σκηνικό με αντίπαλο την ΑΕΚ. Και σκεφθείτε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε αντίστοιχο σκηνικό με αντίπαλο την ΑΕΚ. Φανταστείτε το ύφος και… το ήθος των δηλώσεων και σκεφθείτε πόσες και τι είδους ανακοινώσεις θα είχαμε.

Δεν χρειάζονται περισσότερα γι΄αυτό, είναι αυτονόητο. Με το ζόρι ο κύριος Γιάννης σύρθηκε λόγω της κατακραυγής του κόσμου σε ακραία στάση. Δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς. Και ο κύριος Βαγγέλης αντίστοιχα ήπιος ως προς την έκφραση του, τα επιθετικά σχόλια που χρησιμοποίησε κατά του Παναθηναϊκού ήταν επιπέδου νηπιαγωγείου για τα δεδομένα του.

Η ασφαλής πρόβλεψη

Όσο θα εξελίσσεται η φαρσοκωμωδία με μεγάλη προσοχή να μην ξεφύγει η κατάσταση, το παιχνίδι θα παίζεται στο παρασκήνιο. Πλέον για τον ρόλο της ελληνικής Δικαιοσύνης σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται η συνομωσιολογία. Το έχουμε δει στην πράξη, δεν χρειάζεται να μιλάμε για θεωρίες συνομωσίας λοιπόν. Μπορείς με ασφάλεια να προβλέψεις πως θα γίνει αυτό που θα πλήττει λιγότερο τα συμφέροντα και των δύο.

Ποιο είναι αυτό; Λογικά μια επανάληψη κεκλεισμένων των θυρών ή συνέχεια από το λεπτό που διακόπηκε, πάλι κεκλεισμένων των θυρών. Το προτείνει άλλωστε και ο Κυριάκος Θωμαΐδης από το πρωί, καλώντας τους δικαστές να ξεπεράσουν τον «κακό» πειθαρχικό κώδικα και να νομολογήσουν στην ουσία.

Ο κοινός στόχος Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι η ΑΕΚ

Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχει γίνει αυτό; Όχι βέβαια. Το είδαμε με τον Σκουτέρη στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός του 2018, το είδαμε και πρόσφατα με τα δοκάρια στο Περιστέρι. Ο κανονισμός μπορεί να ξεπερνιέται εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η απαραίτηδη δόση ασάφειας στο Φύλλο Αγώνα, που στην Ελλάδα είναι εξασφαλισμένη. Και μάλιστα πλέον ξέρουμε πως αυτή η ασάφεια είναι εξασφαλισμένη είτε ο διαιτητής είναι Έλληνας, είτε είναι ξένος.

Η τύχη αυτής της φαρσοκωμωδίας θα είναι φυσικά κυβερνητική απόφαση και από την στιγμή που μιλάμε για κυβερνητική απόφαση, δεδομένα δεν πρόκειται να κάνει ζημιά ούτε στον έναν ούτε στον άλλον. Το ζητούμενο είναι να το αφήσουμε γρήγορα πίσω μας για να αφοσιωθούμε και οι δύο στην ΑΕΚ. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως έχουμε μπροστά μας σοβαρά θέματα, αφού περιμένουμε την κυβέρνηση να βγάλει υπουργική απόφαση για την επαγγελματική διαιτησία κι από κοινού πιέζουμε αφόρητα γι΄αυτό.

Απλά είναι τα πράγματα, προχωράμε…

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X