Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων της Τρίπολης

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και πέρασε δια περιπάτου από την Τρίπολη. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Αστέρα.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Έκανε τεράστια απόκρουση στο πρώτο ημίχρονο και με το ματς στο 0-0, σε τετ α τετ που είχε με τον Καλτσά. Και ήταν μια κομβική στιγμή του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θεατής.

Λάζαρος Ρότα: Ανασταλτικά στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, είχε θετική παρουσία. Κράτησε σωστά την θέση του και με ελάχιστες εξαιρέσεις κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες. Στο επιθετικό κομμάτι, δεν μπόρεσε να βοηθήσει πολύ.

Ντομαγκόι Βίντα: Νωρίς στο ματς δέχθηκε ένα κτύπημα στο κεφάλι και αυτό τον επηρέασε πολύ σ’ όλη τη συνέχεια του παιχνιδιού. Έκανε τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Στο δεύτερο ημίχρονο το ξεπέρασε και έκανε εξαιρετικό ματς.

Άλεξ Κάλενς: Ο κορυφαίος από την τετράδα της άμυνας της ΑΕΚ συνολικά και στα δυο ημίχρονα. Κάλυψε πολλούς χώρους που έμειναν ανοιχτή, διόρθωσε αρκετά λάθη τα οποία έγιναν. Και ήταν πάντα σωστός και στην θέση που έπαιρνε αλλά και στις επιλογές που έκανε.

Εχσάν Χατζισαφί: Δεν ήταν καλός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς έκανε εύκολα λάθη και μάλιστα σε επικίνδυνα σημεία. Άλλωστε ένα απ’ αυτά τα λάθη, οδήγησε και στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Αστέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε αρκετά την απόδοσή του.

Γενς Γιόνσον: Δεν έκανε και αυτός καθόλου καλό πρώτο ημίχρονο. Κυρίως έδειχνε να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό. Για την ποιότητα του έκανε εύκολα λάθη, ενώ έχασε και αρκετές μονομαχίες. Στο δεύτερο ανέβηκε πολύ και πλησίασε αρκετά στον καλό Γιόνσον.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Προσπάθησε να βοηθήσει στην μεσαία γραμμή και να καλύψει χώρους αλλά και να κτίσει επιθέσεις με την μπάλα στα πόδια. Δεν ήταν όμως ούτε ο Πολωνός χαφ σε καλό απόγευμα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ανέβηκε και αυτός αρκετά.

Νίκλας Ελίασον: Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Ο μοναδικός που απασχόλησε την άμυνα του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο και αυτός που δημιουργούσε τα περισσότερα προβλήματα. Έβαλε το γκολ με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ και το δικαιούταν βάσει εμφάνισης. Και έδωσε και την ασίστ με την οποία σφράγισε η Ένωση τη νίκη με το 2-0.

Στίβεν Τσούμπερ: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ, κοντά σε απόδοση στον Ελίασον. Ήταν ο μοναδικός που είχε τελικές προσπάθειες στο κακό πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ. Δυο σουτ και μάλιστα στην εστία. Ήταν επίσης και ο παίκτης που έβγαλε μια μπαλιά μισό γκολ, στο 1-0 που πέτυχε ο Ελίασον. Πολύ κινητικός στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν δικό του και το 3-0.

Πέτρος Μάνταλος: Ηταν κινητικός στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες για να συμμαζέψει το παιχνίδι της ομάδας. Έκλεψε μπάλες, είχε ορισμένες εμπνεύσεις για να παίξει κάθετα και γενικώς το πάλεψε αρκετά για να βοηθήσει σ’ όλο το διάστημα που έπαιξε.

Σέρχιο Αραούχο: Διάθεση είχε όπως πάντα αλλά και περίσσιο πάθος. Στο διάστημα που έπαιξε, αυτό που του έλλειψε ήταν η σωστή απόφαση στην τελική προσπάθεια. Πήρε πάνω του κάποιες προσπάθειες, αλλά δεν τις τελείωσε σωστά.

Ορμπελίν Πινέδα: Μπήκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και άλλαξε όλη την εικόνα της ΑΕΚ. Έδωσε ταχύτητα, έδωσε εμπνεύσεις, έδωσε δημιουργία. Από την στιγμή που μπήκε, η ΑΕΚ πάτησε το γκάζι στο γήπεδο και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω της.

Ζίνι: Εξαιρετικά ματς από τον νεαρό Ανγκολέζο. Είτε από το αριστερό (κυρίως), είτε από το δεξί άκρο της επίθεσης, ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα του Αστέρα. Πήρε προσπάθειες πάνω του και βοήθησε σημαντικά την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε στο ματς και έδωσε πολλή ενέργεια στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι και μετά, η Ένωση κυριάρχησε απόλυτα στη μεσαία γραμμή και από τα δικά του πόδια, άρχιζαν οι επιθέσεις.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και μάλιστα με κεφαλιά. Και μάλιστα ήταν το γκολ που ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη. Στο διάστημα που έπαιξε, γενικώς ήταν πολύ καλός.

Τόμ Φαν Φέερτ: Όσο χρόνο έπαιξε, η άμυνα του Αστέρα τον αισθάνθηκε για τα καλά. Είχε συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία, μπήκε σε φάσεις, έχασε ευκαιρίες.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X