ΑΕΚ: Επιβλητική νίκη με 9-1 επί του Πήγασου για την ανδρική ομάδα Futsal

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη με 9-1 επί του Πήγασου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ επικράτησε με το επιβλητικό 9-1 του Πηγάσου Αγ. Παρασκευής, στο κλειστό του Καματερού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Futsal Super League.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη ήταν καταιγιστική με το τελικό σκορ να δείχνει και την εικόνα των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο. Η «Ένωση» έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντάτης άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά σκόραρε ο Τριαντάφυλλος. Στο 14’ και στο 16’ ο Γούσης σκόραρε για την ΑΕΚ, ενώ στο 17’ ο Τροβάτο έγραψε το 5-0. Ένα λεπτό αργότερα σκόραρε ξανά ο Τριαντάφυλλος. Στο 23’ ο Ταρνανίδης διαμόρφωσε το 7-0 και ο Ντάτης στο 31’ το 8-0. Στο επόμενο λεπτό σκόραρε ξανά ο Γούσης, με τον Πήγασο να μειώνει σε 9-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X