Αυστηρό μήνυμα Καραλή για τις απρέπειες της αστυνομίας στον κόσμο της ΑΕΚ: «Μήπως ήρθε η ώρα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ και καλύτερη αστυνομία;»

Αυστηρό μήνυμα Καραλή για τις απρέπειες της αστυνομίας στον κόσμο της ΑΕΚ: «Μήπως ήρθε η ώρα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ και καλύτερη αστυνομία;»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Γιάννη Καραλή για την αστυνομία στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάρτηση για όλα όσα έγιναν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς της ΑΕΚ στην Τρίπολη ανάμεσα σε οπαδούς της ομάδας και της αστυνομίας έκανε στον λογαριασμό του στο facebook o διευθυντής Επικοινωνίας της Ένωσης, Γιάννης Καραλής.

«Τόσος κόσμος και τέτοια ατμόσφαιρα δεν αξίζουν ούτε τα παράλογα μπλόκα σε φίλους της ΑΕΚ με εισιτήρια, ούτε την επιθετική συμπεριφορά πριν το ματς έξω από το γήπεδο, ούτε τη βία στο ημίχρονο», επισημαίνει ο Καραλής.

Και συμπληρώνει: «Ζητάμε (και πολλές φορές δικαίως) καλύτερη συμπεριφορα από τους φιλάθλους. Μήπως ήρθε η ώρα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ και καλύτερη αστυνομία;».

Δείτε την ανάρτηση Καραλή:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X