ΑΕΚ: Πρεμιέρα (19:00) με Άττικα Ρίνος για την ομάδα ράγκμπι

ΑΕΚ: Νίκη (20-12) στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στους Aris Eagles (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την περσινή εντυπωσιακή σεζόν, η ομάδα Ράγκμπι Λιγκ της ΑΕΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σήμερα στις 19:00 στο νέο Πρωτάθλημα της GRL, εκτός έδρας κόντρα στους Attica Rhinos.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, στοχεύουν μόνο στη νίκη με την οποία θα κάνουν το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση και του νέου τίτλου. Άλλωστε, η φετινή ομάδα δημιουργήθηκε με στόχο όχι μόνο να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός χώρας, αλλά και να διαπρέψει εκτός συνόρων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Γκορυτσάς στον Ασπρόπυργο Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Λαλεδάκη, Εουτζένιο, Πετρόφ, Δανιηλόγλου, Βελισσάρη, Δερμετζή, Λουκάκη, Μπράντον, Εσκίογλου, Αλεφράγκη, Μαυραγάνη, Ταρούσια, Τριανταφύλλου, Γερβέση, Παππά, Λαζάρη, Δαδούση.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ σε αυτό το παιχνίδι, Στάθης Δανιηλόγλου, δήλωσε στο aek.gr: «Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα με έναν πολύ δυνατό αγώνα στο Ασπρόπυργο. Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Φέτος θα είναι μια πολύ δυνατή χρόνια με δύσκολους αντιπάλους όμως με χαμηλά το κεφάλι αλλά με μεγαλύτερες προσδοκίες από πέρυσι και πολύ δουλειά θα πάμε για τα καλύτερα. Ζητάμε την στήριξη του κόσμου, όπως μας έχουν δείξει αρκετές φορές κι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X