ΠΑΕ ΑΕΚ στους οπαδούς ενόψει Τρίπολης σήμερα: «Να μην προσεγγίσει κανείς το γήπεδο χωρίς εισιτήριο - Μην κινδυνέψει η ομάδα με τιμωρία ενόψει ΠΑΟΚ!»

ΠΑΕ ΑΕΚ στους οπαδούς ενόψει Τρίπολης σήμερα: «Να μην προσεγγίσει κανείς το γήπεδο χωρίς εισιτήριο - Μην κινδυνέψει η ομάδα με τιμωρία ενόψει ΠΑΟΚ!»
Photo Credits: INTIME

Το νέο μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της ενόψει του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο μήνυμα στους οπαδούς της έστειλε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Κανείς φίλαθλος της ομάδας μας δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει στο γήπεδο, χωρίς να έχει ήδη εισιτήριο», ανέφερε η ΑΕΚ. «Παρακαλούμε προστατεύστε την ΑΕΚ και μην επιχειρήσετε να πάτε στο γήπεδο χωρίς να έχετε εισιτήριο», συμπληρώνει.

«Επιπλέον μην ξεχνάτε πως το σημερινό παιχνίδι ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση η ΑΕΚ να κινδυνέψει με οποιαδήποτε τιμωρία», επισημαίνει η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Φίλοι της ΑΕΚ.

Σας υπενθυμίζουμε πως ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, κανείς φίλαθλος της ομάδας μας δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει στο γήπεδο, χωρίς να έχει ήδη εισιτήριο.

Η ζήτηση για τα διαθέσιμα για τους φιλάθλους μας εισιτήρια ήταν πολύ μεγάλη και δεν ήταν δυνατό να καλυφθεί από τον αριθμό που εξασφαλίστηκε και είναι ήδη μεγάλος. Παρακαλούμε προστατεύστε την ΑΕΚ και μην επιχειρήσετε να πάτε στο γήπεδο χωρίς να έχετε εισιτήριο.

Επιπλέον μην ξεχνάτε πως το σημερινό παιχνίδι ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση η ΑΕΚ να κινδυνέψει με οποιαδήποτε τιμωρία.

Παρακαλούμε να δείξετε πνεύμα συνεργασίας με όλους όσοι είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης.

Στηρίζουμε την ομάδα μας και την προστατεύουμε και για την δύσκολη συνέχεια.

Είμαστε σίγουροι πως για μια ακόμη φορά η συμπεριφορά σας θα είναι αυτή που πρέπει και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά γι΄ αυτό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X