Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ηττήθηκε από τη Νις η Μαρσέιγ (1-0) πριν τη «μάχη» με την Ένωση

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ηττήθηκε από τη Νις η Μαρσέιγ (1-0) πριν τη «μάχη» με την Ένωση
Photo Credits: INTIME

Ήττα για τη Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρσέιγ λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του Europa League, ηττήθηκε στο ντέρμπι του νότου από τη Νις με 1-0 και έχασε περισσότερο έδαφος στην βαθμολογία της Ligue 1.

Ο Τζενάρο Γκατούζο παρέταξε την Μαρσέιγ με σύστημα 4-2-3-1 έχοντας τον Λόπεζ κάτω από τα δοκάρια και τους Κλος, Εμπεμπά, Μπαλέρντι και Λόντι ως τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Ρονζιέ και Ουναχί ήταν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, με τον Αρίτ σε ρόλο επιτελικού χαφ, τους Σαρ-Εντιαγέ στα φτερά της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Ομπαμεγιάνγκ στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς

Όπως αναμενόταν η αναμέτρηση είχε ρυθμό και ένταση από το ξεκίνημα του αγώνα, με τη Νις και την Μαρσέιγ να δημιουργούν ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να έρθει το γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να έχουν καλό ρυθμό αλλά να μην απειλούν και στο δεύτερο μέρος, όμως στο 78′ οι ισορροπίες άλλαξαν αφού ο Μπαλέρντι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Μαρσέιγ με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Η Νις εκμεταλλεύτηκε πλήρως το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 80ο λεπτό ο Γκεσάντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε στους γηπεδούχους τη νίκη, που τους φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Αντίθετα η Μαρσέιγ έχασε και άλλο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, αφού βρίσκεται στην 7η θέση με 12 βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές και πλέον στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική του Europa League.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X