La Liga: Ισόπαλη (1-1) η Ρεάλ κόντρα στη Σεβίλλη

La Liga: Ισόπαλη (1-1) η Ρεάλ κόντρα στη Σεβίλλη
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία για Ρεάλ και Σεβίλλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλάμπα έβαλε αυτογκόλ και έδωσε το προβάδισμα στη Σεβίλλη, ωστόσο ο Ντάνι Καρβαχάλ με μία τρομερή κεφάλια έκανε το 1-1 και έδωσε την ισοπαλία στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όρθια έμεινε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Σεβίλλη χάρη σε γκολ του Ντάνι Καρβαχάλ, με τη «Βασίλισσα» να έρχεται ισόπαλη με σκορ 1-1 στην Ανδαλουσία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της La Liga. Έτσι, οι «μερέγχες» παραμένουν στην 1η θέση της βαθμολογίας και στο +3 από τη 2η Τζιρόνα, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι στο -4 έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Οι Μαδριλένοι διαμαρτύρονται έντονα για δύο διαιτητικές αποφάσεις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αρχικά, μόλις στο 4΄, το γκολ που πέτυχε ο Βαλβέρδε ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ του Μπέλιγχαμ, ενώ στο 9΄ η Ρεάλ έφυγε στην αντεπίθεση και ο Μπέλιγχαμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής γύρισε πίσω τη φάση επειδή ο Οκάμπος είχε μείνει στο έδαφος μετά από μονομαχία με τον Ρούντιγκερ, χωρίς όμως να καταλογίσει φάουλ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Ράκιτιτς και τον Οκάμπος (στην πρώτη περίπτωση έσωσε πάνω στη γραμμή ο Καρβαχάλ, στη δεύτερη απέκρουσε ο Κέπα), αλλά και με σουτ του Σόου που πέρασε λίγο έξω.

Μετά το 30΄ οι «μερένγκες» πήραν τα ηνία του ματς και έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο, που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Νίλαντ.

Στο 74΄ ο Αλάμπα, στην προσπάθεια να απομακρύνει μία επικίνδυνη σέντρα προ του Εν Νεσίρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά η απάντηση της Ρεάλ ήταν άμεση και ο Καρβαχάλ ισοφάρισε με κεφαλιά στο 78΄, από σέντρα του Κρόος.

Ο Σέρχιο Ράμος θα μπορούσε να «πληγώσει» ακόμη περισσότερο την πρώην ομάδα του, αλλά η κεφαλιά του στο 95΄ έφυγε άουτ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X