Πιόλι: «Σοκαρισμένος για τον Τονάλι, θα τον βοηθήσω»

Πιόλι: «Σοκαρισμένος για τον Τονάλι, θα τον βοηθήσω»
Photo Credits: INTIME

Η εμπλοκή του Σάντρο Τονάλι στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού συγκλόνισε τον Στέφανο Πιόλι ο οποίος δήλωσε πως θα βοηθήσει τον πρώην μέσο των ροσονέρι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάντρο Τονάλι έγινε πρώτο θέμα στην ποδοσφαιρική Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι αφού η Νιούκαστλ δαπάνησε 70 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Μίλαν, για να τον κάνει την ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού παίκτη στην ιστορία, όμως λίγους μήνες αργότερα ο νεαρός μέσος είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για… λανθασμένους λόγους.

Αυτοί έχουν να κάνουν με την εμπλοκή του σε σκάνδαλο στοιχηματισμού στην Ιταλία, με τον παίκτη των καρακάξων να αντιμετωπίζει κίνδυνο αποκλεισμού από τα γήπεδα και τον Στέφανο Πιόλι να εκφράζει την άμεριστη στήριξη προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του με δηλώσεις του.

“Είμαστε έκπληκτοι και σοκαρισμένοι από αυτή την κατάσταση. Η σκέψη μας πηγαίνει στον Σάντρο (σ.σ. Τονάλι). Εάν τον αγαπούσα 10 φορές, τώρα τον αγαπώ 100.

Ξέρει ότι αν μπορώ να προσφέρω βοήθεια, θα είμαι πάντα στο πλευρό του. Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω”, τόνισε ο προπονητής της Μίλαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικο ντέρμπι με την Γιουβέντους (22/10, 21:45,), και πρόσθεσε:

“Δεν θέλω να τον κρίνω για αυτό που φαίνεται να έκανε αλλά θα μου άρεσε να τον συμβουλεύσω για το πώς θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση και να αποτελέσει παράδειγμα για κάποιους άλλους”.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X