Αλέγκρι : «Ο Φατζόλι έχει τη στήριξή μας»

Αλέγκρι : «Ο Φατζόλι έχει τη στήριξή μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάσιμο Αλέγκρι αναφέρθηκε στον Νικολό Φατζόλι και στον επτάμηνο αποκλεισμό του από τα γήπεδα λόγω της εμπλοκής σε σκάνδαλο στοιχηματισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Κυριακής (22/10, 21:45,) το «Σαν Σίρο» θα φιλοξενήσει ένα πολύ σημαντικό ματς στην οικονομία της φετινής Serie A, με την πρωτοπόρο Μίλαν (21 βαθμοί η συγκομιδή της) να υποδέχεται την 3η του πίνακα Γιουβέντους (17 βαθμοί) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

«Αναμένω ένα όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι, θα είναι μεταξύ του πρώτου και του τρίτου στην βαθμολογία. Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στο Σαν Σίρο.

Εμείς θα πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για είμαστε μέσα στην πρώτη τετράδα τον Μάιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάσιμο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Ραμπιό θα είναι ο αρχηγός της ομάδας, με τον Βλάχοβιτς να αρχίζει βασικό και τον προπονητή των μπιανκονέρι να εκφράζει την αισιοδοξία του πως ο Κιέζα θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του για να είναι στην αποστολή.

Πέρα ωστόσο από το ματς με τους ροσονέρι που είναι κρίσιμο για την βέκια σινιόρα, ο Αλέγκρι ρωτήθηκε και για το σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού που πλήττει το ιταλικό ποδόσφαιρο, για να πάρει θέση για την ποινή αποκλεισμού επτά μηνών που επιβλήθηκε στον Νικόλο Φατζόλι.

«Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον Φατζόλι, χωρίς έλλειψη σεβασμού απέναντι στους άλλους δύο παίκτες (σ.σ. οι Τονάλι και Φατζόλι είναι οι άλλοι δύο παίκτες που έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους).

Ο σύλλογος έχει πάρει θέση και με βρίσκει σύμφωνο. Για τον Νικολό αρχίζει μία διαδρομή που θα τον φέρει ξανά στα γήπεδα στα τέλη Μαΐου.

Αυτοί οι επτά μήνες θα του χρησιμεύσουν για να κρατηθεί σε καλή κατάσταση και να απασχοληθεί με κοινωνικό εργο. Έχω μιλήσει μαζί του, επειδή αυτή δεν είναι μία εύκολη στιγμή.

Τον περιμένουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτούς τους επτά μήνες για να προπονείται εντός και εκτός γηπέδου για να συνεχίσει την καριέρα του. Έχει την υποστήριξή μας».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X