ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Του έχωσαν το στιλέτο 7 εκ. στο μπράτσο - Όλα τα πειστήρια της δολοφονίας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Του έχωσαν το στιλέτο 7 εκ. στο μπράτσο - Όλα τα πειστήρια της δολοφονίας!
Photo Credits: INTIME

Το αποκλειστικό θέμα του Δικεφάλου για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρης και τα στοιχεία εναντίον των Κροατών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν περάσει σχεδόν έντεκα εβδομάδες από εκείνο το καταραμένο και ματωμένο βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου Κροάτες ναζιστές και οι «πράσινοι» συνεργάτες τους μία μέρα πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε μία καταδρομική έφοδο ξυλοκόπησαν κόσμο και δολοφόνησαν τον Μιχάλη.

Μετά από 75 μέρες και ενώ έχουν προφυλακιστεί περισσότερα από 100 άτομα, η υπόθεση αρχίζει και ξεδιαλύνει και τα εμετικά υπονοούμενα τα οποία προκλήθηκαν από τους «πράσινους» φιλοναζιστές και κάτι απιθανοαπίθανους δικηγόρους πάνε… περίπατο.

Στο σημερινό τεύχος του Δικέφαλου αποκαλύπτονται στοιχεία από την έκθεση της εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης που υλοποίησε το τμήμα ανάλυσης Βιολογικών υλικών στις 9 Οκτωβρίου για τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας στους Αθλητικούς χώρους και το τμήμα προστασίας Αθλητισμού.

Η έκθεση 81 σελίδων έχει εξετάσει 271 πειστήρια τα οποία βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Opap Arena», στο σημείο όπου έλαβαν χώρα τα επεισόδια και σημεία πλησίον αυτού έως και εξωτερικά του ανθοπωλείου που βρίσκεται στα Άνω Πατήσια!

Μεταξύ αυτών έχει εξετάσει 111 πειστήρια τα οποία βρέθηκαν στα 23 αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποίησαν οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ για να έρθουν στη χώρα μας και να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια! Πρόκειται για πέντε αυτοκίνητα μάρκας VW, τέσσερα SKODA, τρία OPEL, τρία PEUGEOT, δύο MERCEDES, δύο ΚΑΙ, ένα FIAT, ένα RENAULT, ένα SEAT και ένα HYUNDAY!

Σύμφωνα με την έκθεση έχει ληφθεί δείγμα από το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη και δείγμα από 109 άτομα εκ των οποίων οι 105 είναι Κροάτες! Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο γενετικός τύπος STR του Μιχάλη εμφανίζεται με συχνότητα 1 : 1.316.000.000.000.000.000.000.000!!!

Δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα δείγματα πέντε ατόμων εκ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι ο οπαδός της Ντιναμό που όπως έγραψαν τα Κροατικά ΜΜΕ φυγαδεύτηκε από τη διοίκηση της ομάδας του Ζάγκρεμπ!

Στο 9ο συμπέρασμα της έκθεσης, γίνεται απολύτως ξεκάθαρο πως βρέθηκε αίμα του Μιχάλη Κατσούρη στον πεζόδρομο που βρίσκεται μπροστά από το πάρκινγκ της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και μετά ξανά πλησίον εξωτερικών καθισμάτων στην πλατεία του αετού, στη συμβολή των οδών Φωκών και Χρυσοστόμου Σμύρνης και δεξιά από το περίπτερο όπου κατέληξε.

Στο 10ο συμπέρασμα τονίζεται πως στο δείγμα 63, σε έναν αναδιπλούμενο σουγιά έχει βρεθεί αίμα το οποίο αντιστοιχεί στον Μιχάλη και στο 11ο συμπέρασμα σημειώνεται πως στο δείγμα 52 το οποίο είναι μία φωτοβολίδα, βρέθηκε επίσης γενετικό υλικό που αντιστοιχεί στον θανόντα καθώς και ενός άγνωστου ατόμου!

Σε ό,τι αφορά το δείγμα 263 το οποίο είναι ένα μαχαίρι, προσδιορίστηκε γενετικός τύπος STR ο οποίος ανήκει σε έτερο άγνωστο άνδρα…

Πρέπει τέλος να τονίσουμε, ότι η στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε με την Ευρωπαϊκή πληθυσμιακή βάση δεδομένων STRiDER. Για τη στατιστική επεξεργασία χρησιμοποιήθηκε η εφαρμογή LRmix Studio – v.2.1.5 – Community Edition.

Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν «άνθρωποι» που επιδίωξαν να κηλιδώσουν τη μνήμη του Μιχάλη, αλλά και των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από τάγμα εφόδου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο αυτοί οι υπάνθρωποι να ξεστομίσουν ότι τον Μιχάλη τον δολοφόνησαν οι συνοπαδοί του, οι οποίοι προσπαθούσαν να αποτρέψουν την επίθεση και να γλιτώσουν αθώους ανθρώπους και γυναικόπαιδα που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην πλατεία του αετού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τόσο η ιατροδικαστική έκθεση, όσο και το πόρισμα της Αστυνομίας, διαψεύδεται το σενάριο για μη σκόπιμο τραυματισμό του από άλλον οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τα χτυπήματα των αντιπάλων του!

Είναι δε χαρακτηριστικό, πως οι δύο ιατροδικαστές που υπογράφουν την έκθεση στις παρατηρήσεις τους αναφέρουν τα εξής: «Οι χαρακτήρες του τραύματος (οξεία γωνία στο άνω μέρος, αμβλεία γωνία στο κάτω μέρος, επιχείλια εκχύμωση πλησίον της αμβλείας γωνίας, ομαλά χείλη), καταδεικνύουν χρήση νύσσοντος – τέμνοντος οργάνου, πιθανότερα μονόστομου.

Με βάση τα στοιχεία του τραύματος που προκάλεσε το θάνατο, η φορά της πλήξης είναι από άνω και έσω του βραχίονα προς τα κάτω και έξω. Με δεδομένο το βάθος του τραύματος (6-7 εκμ.), το μήκος του νύσσοντος – τέμνοντος οργάνου, θεωρείται ότι είναι τουλάχιστον 6 εκμ. Το βάθος του τραύματος (6-7 εκμ.) σε συνδυασμό με την πορεία του τραυματικού πόρου εντός μυϊκής μάζας, καταδεικνύουν ισχυρά και σφοδρότητα πλήξη».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X