Λίβερπουλ: Χειρουργείο ο Ρόμπερτσον, ο Τσιμίκας η μοναδική επιλογή του Κλοπ

Λίβερπουλ: Χειρουργείο ο Ρόμπερτσον, ο Τσιμίκας η μοναδική επιλογή του Κλοπ
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Άντι Ρόμπερτσον θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο και αναμένεται να μείνει εκτός για τρείς μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μία σημαντική απώλεια θα αναγκαστεί να πορευτεί τους προσεχείς μήνες η Λίβερπουλ και αυτή είναι ο Άντι Ρόμπερτσον. Ο αριστερό μπακ των κόκκινων τραυματίστηκε στον ώμο σε ματς της εθνικής Σκωτίας και το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει για περίπου 3 μήνες εκτός δράσης, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (20/10) πως ο παίκτης θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Κώστας Τσιμίκας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να καλύψει το κενό του στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ απέναντι στην Έβερτον, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier Lague.

“Η απόφαση με την οποία θα προχωρήσουμε είναι αυτή του χειρουργείου. Υπήρχαν λίγες ελπίδες να προσπαθήσει να συνεχίσει χωρίς χειρουργείο.

Μιλώντας όμως με τους ειδικούς, φάνηκε πως η λύση του χειρουργείου είναι η καλύτερη δυνατή, ειδικά μακροπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα.

Δεν ξέρω ακριβώς πόσο, όμως μία χειρουργική επέμβαση στον ώμο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Από την εμπειρία μου, μπορείς να ξαναρχίσεις προπονήσεις γρήγορα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επαφές και σε όλα αυτά.

Οπότε ναι, θα είναι εκτός για μερικό διάστημα”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ αναφορικά με τον Ρόμπερτσον.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X