Οι ουρές στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παραλαβή των εισιτήριων, μαρτυρά τα «καραβάνια» ΑΕΚτζήδων που θα ταξιδέψουν στη Μασσαλία

Οι ουρές στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παραλαβή των εισιτήριων, μαρτυρά τα «καραβάνια» ΑΕΚτζήδων που θα ταξιδέψουν στη Μασσαλία
Photo Credits: INTIME

Τρέλα επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της Ένωσης με την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα τεράστιο πάρτι θα στηθεί στη Μασσαλία για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ για του ομίλους του Europa League.

Η Μαρσέιγ ενημέρωσε τους ρεπόρτερ του συλλόγου χθες ότι το παιχνίδι απέναντι στην Ένωση την ερχόμενη εβδομάδα κινείται σε επίπεδα sold out, αναμένοντας πάνω από 64.000 φιλάθλους στο Βελοντρόμ!

Φυσικά, οι «κιτρινόμαυροι» φίλοι δεν είχαν σκοπό να αφήσουν ούτε ένα εισιτήριο απούλητο για την εξέδρα των φίλων της Ένωσης καθώς επικρατεί αληθινός παροξυσμός. Οι ουρές στη Νέα Φιλαδέλφεια από κόσμο που περιμένει να παραλάβει το εισιτήριο του για το γήπεδο στη Γαλλία, μαρτυρούν τα καραβάνια ΑΕΚτζηδων που θα ταξιδέψουν στη Μασσαλία.

Δείτε εικόνες:

Οι ουρές στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παραλαβή των εισιτήριων, μαρτυρά τα «καραβάνια» ΑΕΚτζήδων που θα ταξιδέψουν στη Μασσαλία Οι ουρές στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παραλαβή των εισιτήριων, μαρτυρά τα «καραβάνια» ΑΕΚτζήδων που θα ταξιδέψουν στη Μασσαλία

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια για το Μαρσέιγ-ΑΕΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω της πλατφόρμας aekfc.gr μπορούν να τα παραλάβουν είτε στην Ελλάδα, είτε στη Γαλλία ως εξής:

* Την Παρασκευή 20/10 και το Σάββατο 21/10 από τις 12.00 έως τις 16.00 από το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου).

* Την ημέρα του αγώνα από το meeting point για τους φιλάθλους της ΑΕΚ στη Μασσαλία, από τις 14.00 έως τις 16.00.

Οι ουρές στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παραλαβή των εισιτήριων, μαρτυρά τα «καραβάνια» ΑΕΚτζήδων που θα ταξιδέψουν στη Μασσαλία

Το σημείο συνάντησης στη Μασσαλία

Το σημείο συνάντησης που ορίστηκε για τους φίλους της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία είναι το PARC CHANOT, δίπλα στο Στάδιο Βελοντρόμ. Η συγκέντρωση των οπαδών της ΑΕΚ στο εν λόγω meeting point και η οργανωμένη μετάβασή τους εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική.

Οι πύλες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 16.00 και το σημείο συνάντησης θα λειτουργήσει από τις 14.00. Παρακαλείστε για την έγκαιρη άφιξή σας, καθώς θα υπάρξει αυστηρός σωματικός έλεγχος πριν την είσοδό σας στη θύρα.

Όπως ενημέρωσε η Μαρσέιγ τους ρεπόρτερ της γαλλικής ομάδας, σύμφωνα με την κίνηση στην πώληση των εισιτηρίων, ο σύλλογος πάει για ρεκόρ προσέλευσης θεατών στα ευρωπαϊκά ματς στο Βελοντρόμ αναμένοντας πάνω από 64.000 οπαδούς το βράδυ της επόμενης Πέμπτης!

Η Μαρσέιγ έχει δύο βαθμούς στον όμιλο μετά τις ισοπαλίες με Άγιαξ και Μπράιτον, στοχεύοντας στην πρώτη της νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Για τους «Φωκαείς» πάντως αυτή τη στιγμή προέχει το ντέρμπι του Σαββάτου (21/10) στην έδρα της Νις για την 9η αγωνιστική της Ligue 1.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X