Ντόρτμουντ: Αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Μπενσεμπαϊνί ο οποίος φόρεσε το κασκόλ της Παλαιστίνης

Ντόρτμουντ: Αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Μπενσεμπαϊνί ο οποίος φόρεσε το κασκόλ της Παλαιστίνης
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ δεν θα τιμωρήσει τον Ραμί Μπενσεμπαϊνί ο οποίος είχε στο λαιμό του κασκόλ με την σημαία της Παλαιστήνης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φασαρία έχει γίνει της τελευταίες μέρες στην Γερμανία μετά την ανάρτηση του Νουσέρ Μαζράουι της Μπάγερν Μονάχου υπέρ της Παλαιστίνης αλλά και του Ραμί Μπενσεμπαϊνί της Ντόρτμουντ.

Ο ακραίος μπακ της Μπορούσια έκανε ένα repost στο Instagram, όπου φαίνεται να φοράει ένα κασκόλ με τη σημαία της Παλαιστίνης, δείχνοντας έτσι και αυτός τη στήριξη του.

Έτσι, οι Βεστφαλοί πήραν θέση πάνω στο θέμα, με τον υπεύθυνο κατά των διακρίσεων του συλλόγου, Ντάνιελ Λέσερ, να μιλάει σε podcast του γερμανικού Μέσου «Ruhr Nachrichten BVB» και να τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα.

«Επικοινωνήσαμε με τον ποδοσφαιριστή και συζητήσαμε για το θέμα. Η Αλγερία από όπου κατάγεται έχει γερούς δεσμούς με το κράτος της Παλαιστίνης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Αλγερίας φόρεσαν τα συγκεκριμένα κασκόλ και ο Ραμί μας ξεκαθάρισε ότι ήθελαν να δείξουν με αυτόν τον τρόπο τη στήριξη τους προς τους Παλαιστίνιους πολίτες και μόνο που βασανίζονται καθημερινά στη Γάζα χωρίς να ευθύνονται.

Έτσι καταλήξαμε στο ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη του ανάρτηση, από τη στιγμή που μας εξήγησε το σκεπτικό του», τόνισε ο υπεύθυνος κατά των διακρίσεων του συλλόγου, Ντάνιελ Λέσερ.

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X