Τι ισχύει για τον κόσμο της ΑΕΚ στην Τρίπολη την Κυριακή

Τι ισχύει για τον κόσμο της ΑΕΚ στην Τρίπολη την Κυριακή
Photo Credits: INTIME

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στην Τρίπολης, όμως ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να βρεθεί στο «Θ. κολοκοτρώνης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φτερά» έκαναν τα εισιτήρια για το ματς του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ! Οι Αρκάδες ενημέρωσαν χθες πως όλα τα διαθέσιμα «μαγικά χαρτάκια» εξαντλήθηκαν και το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι κατάμεστο.

Φυσικά για αυτό ευθύνονται κυρίως οι φίλοι της Ενωσης που δεν μπορούν ούτε έναν αγώνα μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα εισιτήρια έψαχναν τρόπο να βρεθούν την Κυριακή στο αρκαδικό γήπεδο.

Προς διευκόλυνση της παρουσίας των οπαδών της στην Τρίπολη, η ΠΑΕ ΑΕΚ γωστοποίησε ότι με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων φιλάθλων, με συνέπεια, πλέον, οι οπαδοί της ομάδας να καλούνται να μεταβούν στην πόλη μεμονωμένα, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προσέγγισης του γηπέδου.

Έτσι, οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να μεταβούν στην Τρίπολη δίχως πούλμαν και οργανωμένα, αλλά μεμονωμένα με αυτοκίνητα και όποιον τρόπο θεωρούν καλύτερο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων φιλάθλων για για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, την προσεχή Κυριακή (22/10). Ως εκ τούτου, εφιστούμε την προσοχή στους φίλους της ΑΕΚ που θα έχουν εισιτήρια και θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να αποφύγουν την οργανωμένη και να προτιμήσουν τη μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς δεν θα σταθεί δυνατό να προσεγγίσουν την πόλη».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X