Μουρίνιο: «Το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις»

Μουρίνιο: «Το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη νοοτροπία νικητή που διαθέτει, τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η νίκη.

«Το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις και όχι να πουλάς μια φιλοσοφία. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για δικαιολογίες, αλλά να είσαι νικητής».

Με αυτά τα λόγια ο προπονητής της Ρόμα, είπε τι σημαίνει νίκη για αυτόν, σημειώνοντας ότι μερικές φορές δεν είναι απλώς «να φέρεις ένα κύπελλο στο σπίτι. Όταν βλέπω τους συναδέλφους μου να παλεύουν για να μην υποβιβαστούν και να καταφέρνουν να κρατήσουν την ομάδα τους στην κατηγορία, για μένα αυτό σημαίνει και νίκη», πρόσθεσε.

Για το ποιος είναι ο ρόλος του προπονητή, ανέφερε: «Πρέπει να έχεις ισχυρή προσωπικότητα για να πεις: “εντάξει, εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ παίρνω τις αποφάσεις”. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Αν ξεκινάνε οι προπονήσεις στις 10 το πρωί, δεν περιμένω ούτε λεπτό. Ακόμα κι αν είσαι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Πρέπει να είσαι δυνατός και μαλακός ταυτόχρονα, να είσαι ανοιχτός στις σκέψεις της ομάδας και των παικτών».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X