Θα επιστρέψει ο Νεϊμάρ; Τι απάντησε ειδικός γιατρός της FIFA

Θα επιστρέψει ο Νεϊμάρ; Τι απάντησε ειδικός γιατρός της FIFA
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον οκτώ μήνες αναμένεται να μείνει ο Νεϊμάρ.

Όπως γνωστοποίησε η Αλ Χιλάλ, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ υπέστη ρήξη τόσο πρόσθιου χιαστού συνδέσμου όσο και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο στο τελευταίο παιχνίδι της «Σελεσάο» απέναντι στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Πρόκειται φυσικά για τον χειρότερο τραυματισμό που έχει υποστεί ο Νεϊμάρ όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται. Με βάση και το «βαρύ» ιστορικό που διαθέτει, αλλά και το γεγονός ότι οδεύει στα 32 του χρόνια, υπάρχει μεγάλος φόβος ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα καταφέρει ποτέ ξανά να βρεθεί στο κατάλληλο επίπεδο. Σύμφωνα ωστόσο με τον διαπιστευμένο γιατρό της FIFA, Θέσαρ Κεσάδα, ο «Νέι» μπορεί να τα καταφέρει και να επιστρέψει πιο δυνατός.

Ο Ισπανός επιστήμονας που εργάζεται στο νοσοκομείο «Ripoll and Prado Medical Group», το οποίο αποτελεί ένα από τα ιατρικά κέντρα της FIFA, μίλησε για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Νεϊμάρ και έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ο Θέσαρ Κεσάδα ανέφερε ότι η επιστήμη πλέον έχει εξελιχθεί σε τέτοιον βαθμό που κάθε τραυματισμός αντιμετωπίζεται όπως πρέπει, καθώς τόνισε ότι η ηλικία του Βραζιλιάνου δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, επισημαίνοντας ότι ένας 31χρονος θεωρείται ακόμα νέος και ικανός έτσι ώστε να καταφέρει να επανέλθει πλήρως.

«Πρόκειται για έναν αθλητή που είναι ακόμα 31 ετών, έχει ακόμα μέλλον μπροστά του. Στη σημερινή εποχή, η ανάρρωση από έναν τραυματισμό στον χιαστό, έχει εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό. Παρά το μεγάλο διάστημα απουσίας που χρειάζεται ο συγκεκριμένος τραυματισμός, πρέπει να γνωρίζει ο καθένας ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι εφικτό να επανέλθει ένας αθλητής στο 100% και να συνεχίσει στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε στην «Marca» Ισπανός γιατρός.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X