Ντέμης: «Αν δεν ήμουν ΑΕΚ, θα ήμουν... » (VIDEO)

Ντέμης: «Αν δεν ήμουν ΑΕΚ, θα ήμουν... » (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την ομάδα που θα υποστήριζε αν δεν ήταν ΑΕΚ αποκάλυψε ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανεβάζει σχεδόν καθημερινά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που αναφέρεται σε διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής την Πέμπτη (19/10) μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στα social media αποκάλυψε ποια ομάδα θα υποστήριζε αν δεν ήταν ΑΕΚ.

«Αυτό το έχω απαντήσει όταν ήμουν εν ενεργεία παίκτης. Υπήρχε αυτή η ερώτηση. Είχα απαντήσει, όπως απαντώ και τώρα, ότι αν δεν ήμουν ΑΕΚ θα μπορούσα να είμαι ΠΑΟΚ. Έχει εξήγηση αυτό. Η ιστορία λέει ότι ήρθαν το ’22 μετά από τη Μικρασιατική Καταστροφή και έφτιαξαν την ομάδα (σ.σ. ΑΕΚ) οι πρόσφυγες. Κάποιοι δεν βρήκαν δουλειά από την ομάδα και μετανάστευαν στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά, τα ίδια άτομα έφτιαξαν και τον ΠΑΟΚ. Είμαστε σαν ξαδελφάκια με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω καταλάβει ποτέ την έχθρα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω πως η πιο συγγενική ομάδα με την ΑΕΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Το ίδιο θα απαντήσω και τώρα. Αν δεν ήμουν ΑΕΚ, θα ήμουν ΠΑΟΚ. Αλλά δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό. Υποθετική ερώτηση, υποθετική απάντηση. ΑΕΚ είμαστε», ανέφερε ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X