Απίστευτη κάψα για το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ταξιδιωτικό γραφείο στην Κοπεγχάγη διοργανώνει από τώρα ταξίδι στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη κάψα για το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ταξιδιωτικό γραφείο στην Κοπεγχάγη διοργανώνει από τώρα ταξίδι στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ταξιδιωτικό γραφείο στην Κοπεγχάγη διοργανώνει από τώρα ταξίδι στην Ελλάδα για το μεγάλο ντέρμπι της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό… Ταξιδιωτικό γραφείο στην Κοπεγχάγη ξεκινά από σήμερα (19/10) προκρατήσεις για Έλληνες ή ακόμα και Δανούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου για να δουν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που βάσει προγράμματος θα διεξαχθεί στις 6 του μήνα στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Το ταξίδι είναι τριών ημερών, στοιχίζει 3.295 κορόνες Δανίας, όπερ σημαίνει 442 ευρώ και περιλαμβάνει τη διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της Αθήνας και δη στο «The Stanley», αλλά και εισιτήριο για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Ρόλο ξεναγού και οργανωτή στην Ελλάδα έχει ο Θωμάς Βασιλείου που είναι οπαδός της ΑΕΚ και όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του πρακτορείου γνωρίζει άριστα το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο πράγματα για την ΑΕΚ.

Μάλιστα, από το πρακτορείο δίνεται η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να επιλέξουν αν θέλουν εκείνο το τριήμερο να πάνε και σε κάποιον άλλο αγώνα στο λεκανοπέδιο.

Απίστευτη κάψα για το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ταξιδιωτικό γραφείο στην Κοπεγχάγη διοργανώνει από τώρα ταξίδι στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Τι αναφέρει η ιστοσελίδα του γραφείου για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Στο site του ταξιδιωτικού γραφείου γίνεται εκτενής αναφορά για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Επίσης υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για το «κάστρο» της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», όπου γίνεται ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο στα εντός έδρας ματς της Ένωσης.

«Είναι ένα πολύ συμπαγές γήπεδο και είσαι πολύ κοντά στο γήπεδο, σε όποια κερκίδα κι αν βρίσκεσαι. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι επομένως πολύ οικεία, πράγμα που σημαίνει ότι η πίεση από τις εξέδρες πλήττει μαζικά τους φιλοξενούμενους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου που ειδικεύεται σε τέτοια ταξίδια, καθώς διοργανώνει ανάλογα events και για ομάδες, όπως είναι η Ντόρτμουντ, η Μπαρτσελόνα, Μαρσέιγ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Η ιστορία πίσω από την αναμέτρηση

Ο λόγος για την κόντρα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαρος. Οι σύλλογοι προέρχονται από δύο διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, όπου η ΑΕΚ προέρχεται από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας στο βόρειο τμήμα της πόλης, ενώ ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το κεντρικό τμήμα της Αθήνας και είναι το κλασικό μητροπολιτικό κλαμπ, όπου οι οπαδοί, σε όλη την ιστορία, υπήρξαν λίγο πιο καλά μορφωμένοι άνθρωποι.

Υπάρχουν μόνο 9 χλμ. μεταξύ των γηπέδων τους, οπότε καταλαβαίνετε γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας είναι εξαιρετικά σημαντικός και για τους δύο συλλόγους. Η ΑΕΚ Αθηνών έχει κατακτήσει 13 πρωταθλήματα Ελλάδας σε όλη την ιστορία, με πιο πρόσφατο το καλοκαίρι του 2023, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει 20 πρωταθλήματα. Ωστόσο, πρέπει να πάμε μέχρι το 2010 για να βρούμε το τελευταίο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού, οπότε είναι πραγματικά ένας μεγάλος σύλλογος που διψά για επιτυχία και πάλι στο πάνω ράφι.

Στάδιο Αγίας Σοφίας

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το Στάδιο της Αγίας Σοφίας, άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2022 και φιλοξενεί λίγο περισσότερους από 30.000 θεατές. Είναι ένα πολύ συμπαγές γήπεδο και είσαι πολύ κοντά στο γήπεδο, σε όποια κερκίδα κι αν βρίσκεσαι. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι επομένως πολύ οικεία, πράγμα που σημαίνει ότι η πίεση από τις εξέδρες πλήττει μαζικά τους φιλοξενούμενους και ειδικά όταν τα ματς αυτά είναι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Δείτε την ανάρτηση:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X