ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα για Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα για Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ τέθηκε στη διάθεσή του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά τα ερωτηματικά του Ματίας Αλμέιδα για τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του είναι αρκετά. Ο Στίβεν Τσούμπερ τέθηκε στη διάθεσή του, καθώς ο Ελβετός ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Σήμερα θα φανούν τα αποτελέσματα της θεραπείας στην οποία υποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 25χρονος φορ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά θα φανεί εάν θα μπορεί να αγωνιστεί στη Μασσαλία την προσεχή Πέμπτη.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και να υπολογιστεί ο χρόνος απουσίας του, καθώς επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση το απόγευμα στα Σπάτα αναμένεται να δώσουν το παρών και οι τελευταίοι διεθνείς, καθώς επιστρέφουν οι Πινέδα, Κάλενς, Χατζισαφί και Μοχαμαντί.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X