Νταμιάν Σιμάνσκι: Έχει κάνει limit up με Αλμέιδα και η ΑΕΚ έχει κάνει τα... κουμάντα της

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έχει κάνει limit up με Αλμέιδα και η ΑΕΚ έχει κάνει τα... κουμάντα της
Photo Credits: INTIME

Οι εμφανίσεις του Σιμάνσκι τον τελευταίο 1,5 χρόνο, τον έχουν βάλει στα ράνταρ πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, με την ΑΕΚ να έχει ήδη μεριμνήσει για το συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πραγματικότητα είναι πως από το καλοκαίρι του 2022, μέχρι και τώρα, με την δουλειά που έχει κάνει ο Ματίας Αλμέιδα, έχει εκτοξευτεί η χρηματιστηριακή αξία των περισσότερων ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ΑΕΚ. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά όχι και το μοναδικό. Ένα ακόμα, είναι αυτό του Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο Πολωνός χαφ με τον Αλμέιδα στον πάγκο, κέρδισε ξανά την θέση του στην εθνική του ομάδα και μάλιστα πήγε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έγινε εκ των αρχηγών της ΑΕΚ και έχει εκτοξεύσει και την μετοχή του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Μάλιστα, είναι ήδη από την περυσινή σεζόν, που το όνομα του Σιμάνσκι έχει μπει στα ραντάρ ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι Τούρκοι βάζουν σήμερα στην λίστα με τους ενδιαφερόμενους για την περίπτωση του Πολωνού χαφ την Φενέρμπαχτσε. Η αλήθεια είναι πως το όνομα του Σιμάνσκι συζητιέται πολύ ήδη από το περασμένο καλοκαίρι στην τουρκική αγορά. Όχι μόνο για την Φενέρ. Όπως και αλήθεια είναι πως γενικώς η περίπτωση του Πολωνού χαφ έχει γίνει ενδιαφέρουσα για ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Στην ΑΕΚ φυσικά και έχουν εικόνα για το τι συμβαίνει (και) με την περίπτωση του Σιμάνσκι. Χωρίς προς το παρόν να έχει χρειαστεί να διαχειριστούν ουσιαστικά κάποιο ζήτημα που να έχει προκύψει απ’ αυτό το ενδιαφέρον για τον Πολωνό. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η ΑΕΚ έχει κάνει τα κουμάντα της και για την περίπτωση του Σιμάνσκι.

Από τον περασμένο Απρίλη, ο Πολωνός χαφ έχει υπογράψει με την ΑΕΚ ένα νέο συμβόλαιο, μέχρι και το 2027. Με βελτιωμένες αποδοχές και στα μέτρα αυτού του limit up που έχει κάνει η μετοχή του Σιμάνσκι στην εποχή Αλμέιδα. Επομένως στην ΑΕΚ απλώς παρακολουθούν τις εξελίξεις, όπως με κάθε ποδοσφαιριστή από το ρόστερ. Με τον ίδιο τον Σιμάνσκι δεδομένα, ειδικά μετά και το νέο συμβόλαιο, να είναι πολύ καλά και πολύ ικανοποιημένος στην Ένωση.

Πηγή: Sportal.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X