Τηλεοπτικός σταθμός στην Βραζιλία κορόιδεψε τερματοφύλακα και τώρα πληρώνει

Τηλεοπτικός σταθμός στην Βραζιλία κορόιδεψε τερματοφύλακα και τώρα πληρώνει
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη αποζημίωση θα πληρώσει ένας τηλεοπτικός σταθμός στην Βραζιλία αφού δέχτηκε μήνυση από τερματοφύλακα τον οποίο χλεύαζε για ένα γκολ που δέχτηκε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μήνυση κατά πολύ γνωστού τηλεοπτικού σταθμού στην Βραζιλία έκανε ο τερματοφύλακα Αλεξάντρε Καζούρου τον οποίο χλεύαζαν για ένα γκολ που δέχτηκε.

Το περιστατικό συνέβη σε μια αναμέτρηση μεταξύ της CSA και της Πόντε Πρέτα πίσω στο 2020 για την Serie C της Βραζιλίας (τρίτη κατηγορία), όταν ο Βραζιλιάνος έκανε γκάφα και έδωσε τροφή για χλευασμό στις αθλητικές εκπομπές.

Δυο χρόνια αργότερα ωστόσο ο Καζούρου πέρασε στην αντεπίθεση και υπέβαλε μήνυση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο διαρκής σχολιασμός που εξέλαβε του «έκλεισε τις πόρτες» για προτάσεις από άλλες ομάδες.

Ο Βραζιλιάνος μάλιστα κέρδισε την δικαστική διαμάχη και η Globo θα πρέπει να του πληρώσει αποζημίωση ύψους 30 χιλιάδων δολαρίων για τη ζημιά που προκάλεσε στην καριέρα του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X